Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelné závitky v kysaném zelí - v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 1. 2011 22:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 371 kJ / 3 196 kcal
Bílkoviny265,76 g
Tuky95,04 g
Vláknina65,73 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 19,94 g
Sůl49,02 g
Sacharidy289,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Konzumujeme s kyslou smotanou a čerstvým chlebom. Najlepšie chutí na druhý deň.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

21. 2. 2019 14:42

Krásně popsaný postup, posílám bodík! :-D:yes:

Mstibor Háborů

10. 3. 2017 20:01

Menší dávka v pomalém hrnci v žádném případě neznamená kratší dobu vaření, nedosáhlo by to potřebné teploty.

magdalenka magdalenka

18. 1. 2011 17:55

Isu, ja mám dojem, že všade sa kapustné, teda zelné, listy plnia. Jedla som ich v Nemecku aj v Chorvátsku aj v Maďarsku. V Čechách ešte nie, ale možno som na ne nenatrafila. Na východnom Slovensku im hovoria golubce. Existujú viaceré varianty, rôzne druhy mäsa a koreniny. Je to trochu prácne jedlo, ale výsledok stojí za to.
Moja rodina ho miluje, robím aj variantu bez kvasenej, iba čisto s hlávkovou kapustou. Až vyskúšaš, daj vedieť.

isindy isindy

18. 1. 2011 00:41

magdalenko, neříká se tomu taky golubce nebo golubky? někde jsem četla spor, zda je to ukrajinské nebo cikánské jídlo....vypadá to, že se k němu jako k tradičnímu pokrmu hlásí obě strany :-)

já jsem něco podobného jedla...a moc mi to chutnalo :yes: musím zkusit, občas už mám těch sekaných a karbanátků plné zuby ;-)

Jana Pá

16. 1. 2011 12:25

:-O:-p:yes::-))

maris maris

16. 1. 2011 11:16

To musí být dobrota:-p:yes:, určitě vyzkouším:-)+

Suvicka Suvicka

16. 1. 2011 08:02

Vypada to skvele, pridala jsem 2. bodik. :yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 1. 2011 23:43

Ani já nevlastním pomalý hrnec, asi si pořídím větší byt na stará kolena, co nadělám?:-D Magdi, moc se mi to líbí:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

15. 1. 2011 22:58

Tohle moc miluju:-p:yes::yes:, jen peču normálně, pomalý hrnec nevlastním

Iljusa Iljusa

15. 1. 2011 22:53

:-p:yes:

janatka janatka

15. 1. 2011 22:45

Dnes jsem koupila kapustu na závitky.Máme to moc rádi s rajskou omáčkou:-p.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ukrajinské golubce zelný list na koleno zelny hrnec golubce maďarské zelné závitky golubce po slovensku plněné zelné listy recept slovensko golubce v pomalém hrnci zelí v pomalém hrnci golubky zelné závitky cikánské golubky zeli pomaly hrnec pomalý hrnec a zelí zelné závitky na zelí cikanske zelne zavitky pomalý hrnec recepty ukrajinské závitky vepřové na zelí v v pomalém hrnci zelne zevitky ze zeli slovenske

Suroviny: zelí kysané, plec vepřová, klobása maďarská, rýže, vejce, cibule, olej, česnek, paprika sušená sladká, sůl, pepř, bobkový list, rasco, maggi, protlak paprikový, mouka polohrubá, zelí hlávkové

TopRecepty.cz

Zelné závitky v kysaném zelí - v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D0ox