Játrové řízky
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Aby řízky vypadaly jako řízky, obalíme je 2x.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2013 14:25
Před přípravou těchto řízků jsem si přečetla recept a udělala je přesně podle něj ( to zn. sůl a pepř rozmíchat ve vajíčku) Smažila jsem je pomleji a byly výtečně, měkounké. Možná proto, že se sůl přímo nedotýkala jater.
17. 12. 2011 07:37
sabina: Já jsem jednou právě vepřová zkusila osolit a bohužel pravdu mám já - drůbeží jsou v pohodě, ale vepřová a hovězí tvrdnou. Nebo snad mají dnešní prasátka a býčci jiná játra než dřív?
17. 12. 2011 00:16
zizala:to už dávno není pravda, že játra solením tvrdnou, je to překonaný mýtus, kdo jednou zkusil, dá mi za pravdu.
13. 2. 2011 15:06
Játra jsem měla kuřecípřidala jsem foto+9
16. 1. 2011 17:35
Drůbeží játra se před přípravou solit mohou, u vepřových a hovězích opravdu hrozí ztvrdnutí.
16. 1. 2011 17:32
játrové řízky solím celý život a taky jsem je ještě neměla tuhé, nejradši mám krůtí játra.
16. 1. 2011 17:28
zatím se mi nestalo ani jednou, že by řízky byly tuhé, a to je děláme již pěkných pár let
16. 1. 2011 17:03
...stejně nejlepší jsou drůbeží jatýrka, před obalením v trojobalu schovaná do anglické......
16. 1. 2011 15:56
miluju játra jako řízek,dávám bodík
16. 1. 2011 15:17
Rozhodně bych nezkusila na játra přidávat sůl v jakékoli podobě, ani ve vejcích ne. Jak chutná podrážka z jater, jsem už zjistila dávno, a to byla špetka soli smíchaná s moukou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 minutami
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 5 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 3 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 6 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: řízky z jater jatrovy rizek vepřová játra jako řízek řízky z vepřových jater hovězí játra jako řízek játra na řízek játra jako řízek rizek z jater řízky z játry smazene jatrove rizky řízek z vepřových játer řizek z jatry vepřová játra na řízek řízky z kuřecích jater vepřova jatra řizek kuřecí játra jako řízek játra řízky krůtí játra jako řízek řízky z krutích jater rizky z hovezich jater
Suroviny: játra, vejce, mouka, strouhanka, sůl, pepř
Játrové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZDp
10 názorů