Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínská klasika sladkokyselá ryba

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

7. 2. 2011 00:39

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 821 kJ / 1 630 kcal
Bílkoviny116,66 g
Tuky52,41 g
Vláknina21,73 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 3,42 g
Sůl8,21 g
Sacharidy157,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept sa snazi byt blizky originalu z juznej ciny aj ked pouziva lacny rybaci fillet marinovany v sojovej omacke a ryzovom vine a anansovy kompot namiesto cerstveho.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jehlanka73

24. 2. 2011 10:06

Nonya se rád nechá přemlouvat......a je asi trošičku vztahovačný...:-SJá jsem si to náhodou uložila, protože se mi receptík moc líbí a už si utírám pěnu od pusy...:-)):-))+1:yes:

Eliza Eliza

13. 2. 2011 01:45

Tak všechno bych měla...až na to "ryzove vino shaoxing alebo polosladke desertne", ale recept je jeden z těch výjimečných, které lákají k vyzkoušení a nepřímo slibují úžasnou chuťovou harmonii. ;-):-p Ukládám a protože je poslední dobou asijská kuchyně konvenující našim chutím, ráda zkusím...:yes:

Daniella O. Daniella O.

8. 2. 2011 18:14

Take jsem z tech, kterym by bylo lito, kdybychom prisli o vyborne recepty bez zbytecne chemie. Nepreferuji vareni "vysypu sacek"....;-). Jsem silna alergicka, takze si musim davat pozor, co jim a tvoje recepty jsou uzasne a krasne popsane :yes::yes::yes:. Hodne komentaru zde bylo o nedostupnosti surovin, ale myslim si, ze kdyz se chce, tak to jde. Konkretne u tohoto receptu nevidim nic, co by bylo obtizne sehnat.:-) Nonya, koukni, kolik bodu dostala "Sladko-kysela ryba po asijsku";-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 2. 2011 15:45

Kolego Nonya já se Ti divím,přeci to tě nemůže rozhodit:-8;-)Tvoje recepty mají své příznivce a jistě se najdou i další koho recept zaujme.;-):-KTak proč hned tak rázně,že už nedáš recept:-(je to Tvoje rozhodnutí,ale je to škoda to mi věř.;-):-8:-K

zizala zizala (moderátorka)

8. 2. 2011 14:56

My, příznivci netradičních receptů, jsme tu možná v menšině, ale bylo by nám moc líto, kdyby se tu takové recepty přestaly objevovat :-(

chocolate

8. 2. 2011 14:41

Nonya, neblázni:-!Moc se mi tvé recepty líbí a myslím si, že nejen mně by tu chyběly:-K.

Nonya

8. 2. 2011 14:39

Moji mily Top kolegovia toto je posledny jednoduchy "exoticky recept" , dostal menej bodov ako ked sa vysype sacek ...
ako som pisal inde je to zvlastne ked perfektne vepro knedlo zelo dostalo 1 bod a recept : vysypem sacek vepro knedlo zelo dostal 10 bodov.:yes::yes:
PS:
toto nie je urazena jesitnost jednoducho konstatovanie ze exoticke varenie nie je vhodne pre tuto stranku:-!

marcik marcik

7. 2. 2011 16:30

:-K:yes:;-)

chocolate

7. 2. 2011 13:28

Nádhera Nonya:yes:, oceňuji, že používáš ingredience dostupné v našich obchodech.Omáčku určitě vyzkouším s kuřecím.

Jana Pá

7. 2. 2011 13:07

:-O:-)):-p:-p:yes::yes::yes:

Nonya

7. 2. 2011 12:55

Toto je asi jeden z prvych receptov( este Kung Pao s arasidami ) kde som sa som sa stretol s Cinskou kuchynou aj ked suroviny neboli, znamejsia je sladkokysla verzia s kuracim :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2011 09:51

:-O:yes::yes::yes::yes::yes:

srettka

7. 2. 2011 07:26

to vypadá pěkně:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: čínská ryba sladkokyselá čína sladkokyselá ryba cinska ryba recept sadkokyselá ryba ryba po cinsku ryba na sladkokyselo sadkokyselá ryba recept na vepřo knedlo zelo sladkokysele. ryba čína čína z ryby shaosing čínské víno sladkokysela omacka ryba čínská rybí čína čínska sladkokysela marinada cinska kuchyne ryby ryba jako čína činske ryby čínská ryby omacka

Suroviny: filet z ryb, omáčka sojová, víno rýžové, koření 5 směsí, škrob kukuřičný, vejce, olej, šťáva ananasová, voda, ocet rýžový, omáčka sojová, kečup sladký, víno rýžové, cukr moučkový, zázvor, cibule, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, ananas, klíčky, česnek, sůl, pepř, olej rostlinný

TopRecepty.cz

Čínská klasika sladkokyselá ryba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7AEB