Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková"
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 455 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 27,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 15,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možná by se mohly jazyky nakrájet na větší kousky a dát rovnou do omáčky. /Připomínalo by to asi "pajšl"/
Bohužel nemám foto, napadlo mě sem dát recept až bylo vše spapáno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 12. 2012 19:17
Můžu jenom doporučit,dnes jsme měli k obědu.
12. 2. 2011 16:43
Vladijá ten knedlík úplně zazdilauž je tamdělala jsem z mikrovlnkyhttp://www.toprecepty.cz/recept/5262-knedlik-rychl...
12. 2. 2011 12:54
Aničko-děkuji za foto-a kde jsou knedle? Ten tvůj recept musí být taky moc dobrý-to už svíčkovou připomíná doopravdy.Jinak všem děkuji za udělené bodíky.
12. 2. 2011 12:21
Vladi,dělávám stejně,jen vynechávám mouku a přidávám skleničku Halali.Dnes to bylo bez HalaliToto jídlo vařím večer,do hotového vývaru přidávám ocet a cukr,nechám převařit,vložím nakrájené jazyky,které přes noc krásně natáhnou a druhý den dodělám omáčkuTakto připravené jazyky nám chutnají víc,než svíčková s hovězím masemPřikládám ti fotky ke tvému báječnému receptua další plusový bodík+6
11. 2. 2011 17:32
11. 2. 2011 16:57
Bude dobré papáníčko!
11. 2. 2011 16:01
Vladi, velmi dobrý nápad a zajisté to musí být dobré, máš 3.bodík a škoda, že není fotka, třeba to někdo brzy udělá
11. 2. 2011 15:41
To musí být moc dobré.Jazyk je jemné maso a takováto úprava je lahodná.
11. 2. 2011 13:55
jooo to můžu, vííííborná záležitost toto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 14 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 21 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 26 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 31 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 34 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit vepřový jazyk vepřový jazyk vepřový jazyk recept vařený jazyk recept s omáčkou vařený vepřový jazyk uprava vepřového jazyka veprovy jazyk vareny svícková z veprového jazyka recept na vepřový jazyk vepřový jazyk recepty recepty veprovy jazyk vepřové jazyky vepřový jazyk na svíčkovou svíčková z vepřových jazyků veprovy jazyk na smetane hovezi jazyk svickova hovězí jazyk doba vareni recepty z vepřového jazyka recept na vepřové jazyky veprove jazyky varene
Suroviny: jazyk vepřový, voda, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, zelenina kořenová, cibule, olej, mouka polohrubá, smetana
Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNYz
9 názorů