Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Višně v čokoládě

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 6. 2008 02:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie34 232 kJ / 8 182 kcal
Bílkoviny66,00 g
Tuky54,00 g
Vláknina95,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 688,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Používáme na různé poháry. Prokládáme s piškoty společně s pudinkem nebo s oslazenou zakysanou smetanou, tvarohem. Taky chutnají s jogurtem. Dělala jsem i švestky v čokoládě, dává se jen 1 kg cukru, ale višně jsou chuťově výraznější.

Další mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gabina

19. 7. 2019 17:00

tak už se marinují, jsou dobré už teď :yes:

Merylas Merylas

19. 7. 2019 15:00

Gabina: Zdravím, ano, před odpeckovánám. Je to i hned v začátku postupu. :-K

Gabina

19. 7. 2019 11:06

Chtěla bych vyzkoušet. Váha je před odpeckováním? Díky

Merylas Merylas

8. 8. 2018 12:59

Ludmila B: Děkuji za pochvalu, jsem moc ráda, že recept nezklamal. A jinak ta šťáva chutná dobře a podle mě lépe, než když se to pak steriluje. :-K

Ludmila B Ludmila B

1. 8. 2018 14:38

při té výrobě mi zbylo jen trochu té "tekutiny", tak jsem ji dala stranou a dala do malé lahvičky zůstala v lednici, je to vynikající likér.., polila jsme tím mangovou zmrzlinu ... to je luxus.... tak ted tu výrobu jen "likéru" ještě zopáknu jen ze štavy co mi zbyla . :yes:

Ludmila B Ludmila B

23. 7. 2018 20:19

Luxusní.. letos máme višní opravdu hodně.... tak výrabím samé takovéhle mňamky..... děkuji za úžasný recept :yes::yes:

Merylas Merylas

23. 6. 2018 14:49

Ivana Ch: Děkuji moc, jsem ráda, že se recept osvědčil a že chutná.:-K

Ivana Ch

23. 6. 2018 11:15

Merylas, višně v čokoládě dělám podle tebe už kolikátý rok. Dělám je nejméně ze dvou dávek. Jsou vynikajíííííícíííí.

Merylas Merylas

25. 5. 2014 07:50

zizala::-D No, kdysi jsem recept uveřejnila i na jiném "vařícím" webu, tak je to možné. Vždy jsem dělávala takto švestky, ale ty mi připadaly chuťově dost nevýrazné, tak jsem jednou zkusila višně a ty nám chutnají podstatně více.:-K

zizala zizala (moderátorka)

18. 5. 2014 14:11

Koukám, že je děláme podle téměř stejného receptu, já ho mám už několik let odněkud z internetu, možná zrovna od Tebe. Potvrzuju, že jsou super :-p:yes::yes:

Merylas Merylas

12. 7. 2011 15:33

Ivana Ch: Budu ráda, když budou hodně chutnat i pak;-) Už pár lidiček mi sdělilo, že jim více ty višně chutnaly právě naložené čerstvé, že po té tepelné úpravě přece jen změnily chuť a ta už není tak intenzívní. Ale s tím se nedá nic dělat,zavařit se to musí;-):-K

Ivana Ch

12. 7. 2011 12:13

Merylas:Tvého receptu jsem si všimla až letos, hned jsem je udělala, mám je zatím ještě v hrnci, zavařím až zítra, ale už teď jsou višně vynikající, copak až budou zavařený a rozležený. Určitě budou skvělý.

Merylas Merylas

26. 4. 2009 23:30

Maruško, kdysi mě to napadlo, znala jsem recept na ty švestky v čokoládě, tak jsem si řekla, proč ne višně. Taky někdy nevím, co s něma;-)

Marie Kyrianova

26. 4. 2009 16:49

Merilas,výborný nápad,když se urodí moc višní,nikdy nevím co s nimi,určitě vyzkouším, do nepečených dortů to bude asi ňamka :-p:-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: višně višně recepty recepty z višní jak udělat višně v rumu visne recept co udělat z višní fišně v čokoládě višně v rumu recepty višně višně v cukru švestky v cokolade dort višně v čokoládě zavařenina z višní nakládané višně recept na višně v rumu švestky v rumu recept z višní nakladani visni višně co s nimi višně nakládané v cukru

Suroviny: višně, cukr krupice, cukr vanilkový, kakao, rum

TopRecepty.cz

Višně v čokoládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RQY