Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejjednodušší kokosky

Pokud existuje cukroví, které miluje snad každá návštěva, jsou to právě úžasně voňavé kokosky. Přitom stačí pouze tři suroviny, žádné složitosti. U tohoto receptu se ani nemusíte trápit se šleháním sněhu, kokosky upeče i začátečník.

Hodnocení receptu je 5,0 (173×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava)

6. 6. 2008 12:23

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie9 301 kJ / 2 223 kcal
Bílkoviny29,36 g
Tuky151,12 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy173,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucie

19. 12. 2009 16:20

Nejlpší kokosky, Které jsem kdy jedla. Velice jednoduché jak někteří Psali, ze se jim nepovedly, tak jsem se bala abych Nebyla mezi nima, pač se mi spousta cukroví letos nepovedla.Ale kokosky jsou suprááácký. ;-) Díky za recept..

BILKOVAI BILKOVAI

18. 12. 2009 14:10

Honestka, tyto kokosky se taky nerozpadají na jazyku, Jsou dobrý, ale tužší;-)

HONESTKA HONESTKA

18. 12. 2009 04:51

Este sa mi nepodario najs taky recept na kokosky, ktore by sa v ustach rozsypali same...
Vzdy su troska tvrde a neviem, cim to je, kedze kazdy recept povie, ze zarucene tieto su perfect!
Takze TIETO ;-)mozem urobit t.r.?

rulik

16. 12. 2009 16:56

dámy,trochu som rozmýšľal,prečo sa drobia a ma napadlo, či by nebolo lepšie najprv vymiešať vajcia s cukrom do penista www.dusanhalicky@centrum.skaby sa rozpustil(pretože asi cukor je ako lepidlo) a až potom primiešavať vajcia,lebo vajce je vajce-veľké alebo malé dobré alebo skazené

Dana

16. 12. 2009 15:51

Teď jsem je kokosky dopekla a jsou VÝBORNÝ. pekla jsem je 17 minut při 145°C,spodní pečení kombinované s horkovzduchem,plech v troubě uprosřed na pečícím papíru. Tvořila jsem je pomocí vykrajovátka na kuličky, jsou pravidelné a velmi dobré. Kdo má rád kokosky, vřele doporučuji.

Radka

16. 12. 2009 13:29

Magdalenka,ty bílkový jsou opravdu lepší,jsou sice pracnější,ale nejsou vysušený,tyhle jsou zase jiný a jednodušší,ale fakt suchý.A stačí špatnej kokos a problém je na světě.

magdalenka magdalenka

16. 12. 2009 12:34

Radka, ja sa tiež vrátim k tým bielkovým kokoskám, zo 4 bielkov ich narobím ajajaáááj...tieto práve lepím na linecké kolečká, čokokrém a džem. Ako rýchlovka a k "nalepeniu" sú v pohode.

Ketrin

16. 12. 2009 12:07

Zkoušela jsem je...ale není nad klasické kokosky se sněhem. Toto je úplně o něčem jiném. Tento recept je sice jednodušší, ale chuťově nejsou takové, jako klasika se šlehanými bílky a je to spíše jakási náhražka.:-S Stejné jsem jedla už před 10 lety u krišňáků v restauraci,kam občas chodím, ti akorát místo vejce dávají trochu mléka, jinak je to úplně stejný recept, jak jsme zjistili.

Radka

16. 12. 2009 12:00

BILKOVAI,tak jsem zjistila,že opravdu to bylo tím kokosem.Teď jsem koupila jiný a je jemnější a hlavně není tak suchý,a přitom je to stejné balení.Já jsem si říkala furt že to neni možné aby mě to takhle nešlo,takže bacha na hodně vysušený kokos a hruběji nastrouhaný.

Sabča

15. 12. 2009 21:42

Tak kokosky su dneska dělala..byl to rychlý a velmi snadný recept..;) a sou výbornééé..;);)

pipre pipre

15. 12. 2009 18:14

Dnes jsem dělala a jsou opravdu výborné.:yes: 27.

BILKOVAI BILKOVAI

15. 12. 2009 15:08

Kokosky jsou upečený a je to fantazie:yes::yes::-K:-K:-K Přemýšlím, že na ně dám kopeček marmelády a zaliju čokoládovou polevou. Ale i samotné jsou seuper. Bod jsem dala, ale kdybych mohla, tak dám 100 bodů!!
Potom přidám foto. Radko, že se ještě k tomu vracím. Nejde mi to pořád do hlavy:-(( Neměla jsi ten kokos hrubě strouhaný? Já jsem použila jemný. To přece není možný, aby se to nespojilo:-S

Radka

15. 12. 2009 14:35

mě právě taky nalákala ta rychlost s jakou se tyhle kokosky připravují,bohužel se my nezdařily ikdyž jsem dala víc vajec,myslím že těsto jsem propracovala dost-hrála jsem si s tim fakt dost dlouho.Ale ono je to vlastně teď už jedno,to co zůstalo ďobe manžel,a já prostě holt upeču ty sněhový.Ale dík za rady.

BILKOVAI BILKOVAI

15. 12. 2009 14:06

Tak, kokosky už se pomaličku pečou v troubě. Použila jsem místo vykrajovátka na meloun vršek od půllitra:-)) Taky to vypadá pěkně. Ještě jsem do těsta přidala pár kapek rumové tresti:-8 Těsto se spojilo. Radko, myslím si, že jsi ho málo propracovala. Taky se mi to ze začátku drolilo, ale vyndala jsem si ho z misky na desku a propracovala pořádně rukama. Ten cukr potom pustil šťávu tím propracováním.

Svetlana Svetlana

15. 12. 2009 14:03

Magdalenko, já jsem to už dole taky psala...při dvou vejcích jsem měla kokosovou drobenku, když jsem přidala třetí, tak "silou vůle" jsem udělala kuličky...je pravda, že se krásně upekly, chvíli jsem měla strach, že se rozpadnou, ale do druhého dne hezky zatuhly, jsou měkounké, výborné...asi to chce fakt víc vajec...prostě, aby se pohodlně hmota spojila...

1 11 12 13 14 15 17

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kokosky hned měkké kokosky z bílků hned měkké nejlepsi kokosky nejlepsi recept na kokosky kokosky z bílků měkké jednoduche kokosky kokosky z bílků vánoční cukroví kokosky kokosky cukroví cukroví kokosky dobré kokosky rychle kokosky vánoční kokosky nejlepší kokosky recept koksky kokosky-recept kokosky jednoduche recepty na vánoční cukroví kokosky rychlé kokosky z bílků vanocni cukrovi recepty kokosky

Suroviny: kokos strouhaný, cukr moučkový, vejce

TopRecepty.cz

Nejjednodušší kokosky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/41k