Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křenové želé

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

30. 1. 2011 16:53

Suroviny

Porce: dle chuti

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vozím to každoročně k pečenému pašíku. Vypadá to zvláštně, ale je to fakt dobré.

recept je z časopisu Apetit

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mimosa mimosa

11. 5. 2012 06:51

spagetka:používám džus,už jsem to opravila:-8

spagetka spagetka

10. 5. 2012 20:52

mimosa:Pavli, ale to je džus, ne mošt, tedy šťáva ne?

mimosa mimosa

10. 5. 2012 20:51

spagetka:používám jablečný mošt,takový ten skoročirý bez dřeně,je tam na fotce

spagetka spagetka

10. 5. 2012 18:49

hosta:Pavla se určitě oozve, ale já si myslím, že ten křen a ocet dostatečně konzervuje ;-);-);-)

hosta hosta

10. 5. 2012 18:37

a co do toho křenu? štávu sterilizuji, když zavařuju krouhaná jablka na štrudl, vymačkaná, takže mám nejdřív štávu a pak mošt :-D. a l e c o d o t o h o k ř e n u :-?:-?:-?

spagetka spagetka

10. 5. 2012 18:27

hosta: šťáva a mošt není jedno a to samé ;-);-)Šťávu uděláš běžným vylisováním ale taky dřív vypít, mošt musí projít sterilací a dýl vydrží

hosta hosta

10. 5. 2012 18:22

Jablečnou štávou myslíš jablečný mošt? nebo vymačkanou štávu z jablek (což je vlastně totéž:-O)

Ivana Ch

26. 3. 2011 06:19

To musí být dobrý a docela zvláštní, Pošlu syna na zahradu pro křen a vyzkouším, aspoň jednu skleničku.

BILKOVAI BILKOVAI

24. 3. 2011 23:56

Jůůůů, to je nápad:-OUloženo:yes:

Colombo65 Colombo65

24. 3. 2011 20:06

To zkusím, netradiční, ale hezké.;-);-);-)

mimosa mimosa

24. 3. 2011 11:12

konečně jsem sehnala želírovací cukr,hált nebyla sezóna,tak ho nikde neměli.

cathleen cathleen (moderátorka)

31. 1. 2011 08:08

Opravdu zvláštní recept, ale ráda vyzkouším;-)

mysulka mysulka

30. 1. 2011 20:39

:yes::yes:;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2011 20:34

:-O Pavli, to by mne vůbec nenapadlo, ale to není nic zvláštního, mne nenapadne spousta věcí!:-D:yes:

evaebertova

30. 1. 2011 20:30

:-p+5

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zavařit křen zavaření křenu jablečný mošt s křenem zavařený křen křenové želé zavaření jablečného moštu zavareny kren s jablky křen mošt s křenem křen recepty jak zavařit mošt křen zavaření zaváření křen zavaření moštu zavaření křene sterilace moštu zavařit křen jak zavařit křen s jablky recept na zavaření křenu jak zavařit křen recept

Suroviny: křen strouhaný, cukr želírovací, ocet jablečný, džus jablečný

TopRecepty.cz

Křenové želé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gkol