Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzenářské hovězí

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2011 18:41

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 476 kJ / 1 070 kcal
Bílkoviny110,01 g
Tuky61,41 g
Vláknina4,66 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,64 g
Sůl3,90 g
Sacharidy18,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Upraveno podle "2000 nejlepších receptů".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

6. 3. 2011 01:53

:-p:-p:yes:+8

Dana Churanova

5. 3. 2011 21:41

Tak to bude "prudce"jedlé,mňam:-p Další bodík:-K

Eliza Eliza

5. 3. 2011 21:33

Děkuju, jsem ráda, že se recept líbí. :-) Manžel chodil do kastrolu tak dlouho, že už na zítra nebude. ;-) Budu muset vařit znova, něco jiného - ale to já ráda...;-):-D

Bibinka Bibinka

5. 3. 2011 21:30

Elí, tak to předem vypadá na velkou dobrotu a takové věci my rádi:-p Dávám ti ráda 5.bodík:yes:

Eliza Eliza

5. 3. 2011 20:07

Martinko, tykání je tu docela běžná věc, takže budu jen ráda. :-) Domácí uzené je skvělé, ale asi by mělo být i tepelně upravené, protože se opéká opravdu jen chvilku.
Děkuji všem za zájem, ta kniha receptů, ze které jsem čerpala, mě ještě nezklamala, i když si to občas lehounce upravím podle aktuálních zásob a rodinných chutí...;-)

martina 72

5. 3. 2011 20:01

Elizo, myslíš že postačí domácí uzené:-?:-D:-D
Asi se ptám zbytečně, ale mě zajímal výraz "ne lisovaná šunka", jestli jsem se nějak dotkla, omlouvám se, zda můžu i požádat o tykání, i když se neznáme:-?:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2011 19:51

Eli, to je krása, to bych si dala hned:-p:yes:

Eliza Eliza

5. 3. 2011 19:21

Myslela jsem, že by to měl být vyuzený kus masa, šunka z vepřového - kýta nebo i krkovice. Ne slisované kousky zbytků masa, které při opékání prskají nacucanou vodu a ohrožují kuchaře. Jestli to neznáte, máte štěstí na nákupy.

Colombo65 Colombo65

5. 3. 2011 19:19

Super ;-);-);-)
for martina72 - dle mého názoru šunka od kosti :-O tedy ta nejlahodnější šunka :-K

martina 72

5. 3. 2011 19:03

Můžete mi prosím napsat, co je ne lisovaná šunka:-?
Myslela jste tou lisovanou krájenou:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí šunka recept hovězí šunka domaci hovezi sunka uzenářské recepty šunka z hovězího masa uzenářska hovezi pečeně recepty sunka z hoveziho hovězí šunka recepty recepty domácí hovězí šunka domaci sunka z hoveziho masa recept na hovězí šunku domácí hovězí šunka recepty domácí hovězí šunka recept hovezi domácí šunka uzená domácí hovězí šunka hovězi šunka,recept hovězí šunka domácí lisovaná šunka recept na uzenářské hovězí maso hovězí uzenářské maso

Suroviny: kýta hovězí, slanina anglická, klobása pikantní, šunka, cibule, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, mouka hladká, vývar, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Uzenářské hovězí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NE7L