Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těsto na pizzu

Dobré těsto na pizzu je základ pro spoustu dobrot, které mají slaný křupavý základ upečený v troubě. Obložte pizzový korpus svými oblíbenými surovinami. Využít můžete i nezpracované zásoby z chladničky.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

6. 7. 2008 17:37

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie8 894 kJ / 2 126 kcal
Bílkoviny59,00 g
Tuky43,50 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy366,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recepty na pizzu najdete v samostatné sekci "Pizza".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

15. 4. 2021 11:06

manina: POZOR: Vámi udávané "1 ml = 1 g" platí jen pro vodu, pro jiné tekutiny ne!!

janulle

20. 3. 2018 15:09

Z uvedeného množství jsem udělala 4 tenké kulaté pizzy. Těsto je moc dobré. Na okrajích nevysušené křupavé. Jen při hnětení v domácí pekárně jsem musela přidat jak více vody, tak oleje. Asi to bylo moukou, která vsákla všechny tekutiny a těsto bylo stále suché a nespojené. Jinak spokojenost a fotka a bod:yes:

manina

12. 4. 2017 13:51

BaFi: Od té doby, kdy si suroviny na těsto odměřujeme na váze. 1ml = 1 gram. Nemusíme zkoumat čárečky na nějaké odměrce.

magdalenka magdalenka

2. 4. 2017 16:30

BaFi: je to bežné.

BaFi

2. 4. 2017 16:18

Zdravím, od kdy se udávají tekutiny v gramech? :-p

Petra

28. 4. 2015 19:39

Vynikající recept.Dnes jsem pekla na večeři. Z dávky jsem měla 2 plechy. Jeden větší a menší. Díky :-)

jana

19. 11. 2014 17:05

Achjo :-( já si to špatné přečetla a dala tam 350g oleje co s tím?

LENKA MOKRÁ

31. 3. 2014 17:47

SUPER RYCHLOVKA A MNAMKA.DOPORUČUJI :-*:yes:

barbie1404

18. 2. 2014 15:17

Díky za recept,potřebovala jsem něco rychlého:yes:

Tigrine

16. 12. 2013 23:17

:yes::-):yes: Super recept! Krásně křupavá, jak z pizzerky.S těstem se pěkně pracuje i bez pekárny :-)

Lucie

3. 11. 2013 13:35

Super receptík:-p

hanka2405

6. 1. 2013 19:29

Super recept, i když nemám pekárnu, perfektně se mi pizza povedla i v troubě, na pečící papír jsem dala těsto a rozválela a pak přidala různé druhy sýra. Pekla jsem cca 10 min na 200 stupňů a super a rychlovka :yes::yes::yes::yes::yes:

Renatka11

23. 11. 2012 23:55

Můžu se zeptat, jak mám to těsto udělat, když nemám domácí pekárnu? Jsem mladá a ještě s vařením nemám moc zkušeností, zde se tu všechno učím;-). Děkuji:-)

Renátka

23. 11. 2012 23:46

Můžu se zeptat, jak to mám udělat, když nemám domácí pekárnu? Jsem mladá a ještě nemám moc zkušenoctí s jídlem :(

kucenka kucenka

17. 9. 2012 11:59

Dobrý den, těstíčko super a protože nemám domáci pekárnu udělala jsem je jen tak a nechala zhruba hodinku odpočnout na lince,vyšlo mi na dva plechy a je vážně užasný,přidávám 14-tý bodík :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těsto na pizzu těsto na pizzu recept domácí těsto na pizzu domácí pizza těsto testo pizza recept testo pizza pizza testo těsto na domací pizzu pizza těsto recept těsto na pizzu z domácí pekárny těsto na pizzu v domácí pekárně těsto na pizzu domácí pekárna recept na těsto na pizzu pizza těsto v domácí pekárně domácí těsto na pizzu recept domácí pizza těsto na pizzu do pekárny testo pizza recept pizza recept na testo těsto na pizzu z pekárny

Suroviny: voda, olej olivový, sůl, mouka hladká, kvasnice sušené

TopRecepty.cz

Těsto na pizzu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/23A