Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí ptáčky

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 3. 2011 13:15

Suroviny

Porce: 4 porce velké

Nutriční hodnoty

Energie9 712 kJ / 2 321 kcal
Bílkoviny333,40 g
Tuky101,09 g
Vláknina10,32 g
Cholesterol 840 mg
Sodík 2,72 g
Sůl6,87 g
Sacharidy16,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dávám jíšku protože udělá krásnou hnědou barvu. Podávám s rýží či knedlikem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucie

5. 11. 2013 15:36

Právě jsem dodělala a opravdu vynikající,myslím že odměna o muže mě nemine...Moc Děkuji :yes::yes::yes:;-);-)

xanny

31. 8. 2011 13:32

Dělala jsem dnes na oběd, i když v normálním hrnci s pokličkou, i tak to nemá chybu :-K:yes::yes::yes:. Nezůstalo vůbec nic ;-)

Dana61

7. 3. 2011 17:47

Radulko, dělám téměř shodně, tak vím, že mohu ostatním doporučit - tmavou jížkou jsi docílila nádherné zabarvení omáčky a správné zahuštění - to je opravdu omáčka a né sos:-D:yes: super

chocolate

7. 3. 2011 15:37

Mám nový tlakáč, takže určitě vyzkouším.Už jsem dělala drůbeží ptáčky podle Maris a byly výborné.
Marně přemýšlím, proč mě nikdy nenapadlo použít minipárky:-8.

eva hubova eva hubova

7. 3. 2011 15:07

:-p:-p:yes:+14

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 3. 2011 14:51

Jani R.-já také bez tlakáče ani"ránu"já tady tyhle závitky vařím 15 minut pak ještě 10 minut provařuji s moukou už bez tlak. pokličky:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 3. 2011 14:51

super. davam bodika, to je vynikaici napad, :-):-):yes::yes:

majda 2

7. 3. 2011 14:48

To je lákavé!:yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 3. 2011 14:46

:-p+11:yes:dělávám podobně,ale z vykostěných stehen,zdají se mi šťavnatější,ale zase mi tam nevejdou ty párečky:-*:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 3. 2011 14:25

Radko, jasně, je to super pomocník, co bych si bez něj počala, já jen že na to kuřecí by mne to možná nenapadlo.;-)

k.radulka k.radulka

7. 3. 2011 14:17

jani já tlakáč používám snad na všechno, nemám čas stát u plotny celej den, moc práce v salonu a děti:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 3. 2011 14:11

Já dělám běžně ptáčky z vepřového, tak proč ne z kuřecího? T:yes:en tlakáč je dobrý pomocník, ale zrovna na ptáčky bych ho asi nepoužila, ale je fakt, že 10 min. je 10 min;-)

Fantom

7. 3. 2011 13:56

:yes: krásnej ptáček;-) šikulka:yes:+

Bibinka Bibinka

7. 3. 2011 13:49

Radulko, to se ti vážně povedlo a omáčka je báááječná, takové já ráda a dávám ti 6.bodíka:yes:

Pajaja

7. 3. 2011 13:30

Taky myslím, že je to pěkný nápad, navíc, ta omáčka je krásně hladká. . .:-p:yes: +5

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí ptáčci kuřecí ptáček kuřecí ptáček recept top recepty španělští ptáčci kuřecí ptacky s kureciho ptačky z kureciho ptacky z kureciho masa recept na ptačky ptáčky z kuřecích prsou španělský ptáček z kuřecího masa ptacci z kureciho kuřecí spanělské ptáčky kuřecí španělský ptáček ptacci z kureciho masa recepty na ptacky kuřecí ptačky z rýží recepty na kuřeci ptačky z rýží kuřecí ptáčci s rýží ptáček z kuřecího masa spanelske ptacky z kureciho masa

Suroviny: prsa kuřecí, okurky sterilované, slanina anglická, špek, sůl, pepř, hořčice, masox, minipárečky, cibule, olej, kmín drcený, jíška tmavá instantní, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kuřecí ptáčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OE5G