Guláš "ala divočina" z papiňáku
Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 782 kJ / 2 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,80 g |
Tuky | 184,91 g |
Vláknina | 24,77 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 60,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Listovala jsem v loňském kalendáři Česká kuchyně 2010 a byl tam krásný dančí gulášek. Trošku jsem si rcp pozměnila včetně masa i koření, večer v papiňáku uvařila a dnes nám chutnal:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2019 16:55
22. 6. 2017 16:25
21. 6. 2017 16:59
21. 6. 2017 16:11
Myslím si,že by ode mě nebylo fér,kdybych po pravdě u svých receptů neuváděla všechny použité suroviny a typy hrnců ve kterých jídlo připravuji(Mnozí to tak dělají a mají klid)
Ale myslím si,že každý má možnost si suroviny i způsob vaření přízpůsobit podle svého.Hrnců a různých dochucovadel je dnes velký výběr
Paní Anuše Kejřová vylepšovala vodu na podlití masa pár kapkami Maggiho polévkového kořenív jiných kuchařských knihách a kalendářích s recepty se uvádí-použijeme Podravku,Vegetu, vývar z masoxu,slepičí bujón z kostky a dokonce zeleninový bujón z kostky do polévky,ve které je cca 8různých druhů použité zeleniny...No a pak"Babo raď"
21. 6. 2017 09:14
8. 3. 2017 06:06
Jinak máte samozřejmě pravdu, jsou horňáci a dolňáci a každý nechť si gulášek uvaří tak, jak mu chutná. Já nemám ráda maso, které je sice po vaření v papiňáku měkoučké, ale rozpadá se na taková vlákna, do kterých nejde pořádně kousnout. Papiňák sice vlastním snad odjakživa, ale používám ho minimálně a rozhodně v něm nevařím ani guláš ani masovou polévku (to už je v opravdu kontraproduktivní), spíše luštěniny apod. No možná mi někdo napíše, že ho neumím správně používat .......
8. 3. 2017 00:43
Ale máte (máme) to marné...
Tak jako jsou "horňáci a dolňáci" tak jsou patrně i gulášoví "papiňáci a nepapiňáci"
No, masox používám také..., můžete ale hádat, proč zrovínka v tomto případě autorka a patrně nejen autorka cpe do guláše z KLIŽKY i masox
7. 3. 2017 23:35
7. 3. 2017 20:38
7. 3. 2017 12:57
Vyzkoušej něco uvařit a přidat,ať se také mohu pokochat...kromě komentářů zatím nic moc
7. 3. 2017 11:40
31. 8. 2016 17:29
Comtesca: děkuji
21. 8. 2016 21:57
20. 9. 2014 21:13
21. 8. 2014 17:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 7 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš v papinaku guláš v papiňáku hovězí guláš z kližky v papiňáku hovězí guláš z papiňáku dančí guláš v papinaku guláš z papiňáku kuchařka - recepty z papiňáku recepty divočina recepty z divočiny vaříme z divočiny divočina recepty divocina maso gulas recepty na divocinu hovězí guláš ala divočina vaříme divočinu guláš z kližky v papiňáku divočina recept recepty.cz divocina hovezi ala divocina hovězí guláš divočina
Suroviny: kližka hovězí, slanina, cibule, koření divočina, jalovec, kmín drcený, pepř mletý, paprika sušená sladká, mouka hladká, sůl, voda
Guláš "ala divočina" z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQl9
39 názorů