Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Modelování růže

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

8. 3. 2011 16:17

Suroviny

Porce: 1 ks

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

k.radulka k.radulka

9. 3. 2011 08:11

klarisko to není stejný postup:-O

Klariska Klariska

9. 3. 2011 00:19

Návod na růži (stejné barvy) sem na topky vložila Hanahcotton už 10.9.2010 :-).

chocolate

8. 3. 2011 22:56

Raduško, bomba:-K.Super fotopostup.

Svetlana Svetlana

8. 3. 2011 22:54

Radulko,už mám v oblíbených...opravdu bezvadný fotopostup...děkuju...:yes::yes::yes:

k.radulka k.radulka

8. 3. 2011 20:29

Sodovka: jj tvůj postup znám ale jsou takové umělé, ty jsou víc reálné ale zas větší piplačka noo:-*

HankaPu HankaPu

8. 3. 2011 20:15

Moc hezká:yes: +

Sodovka Sodovka

8. 3. 2011 19:23

Radko, dělám růžičky jak ty, jenom je dělám z kolečka. Příště udělám lístečky růže podle tvého postupu. Tvé okvětí má přirozený tvar.:yes: Dík za nádherný a podrobný foto-postup. Cením si všechny kuchařinky, které své dílo nejenom prezentují, ale svým podrobným postupem se snaží naučit i ostatní. "Jak na to", je velice důležité. :-) Radko, posílám zasloužený bodík a dííííííííík!!! :yes: :-)) :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 3. 2011 18:34

Radko, šikula, Nádhera!!:yes::yes::yes:

majda 2

8. 3. 2011 17:36

Moje sestra je vyučená cukrářka,dělala u toho jen chvíli,ale když se učila,tak růžičky modelovala doma a já jako děcko jsem se dívala,pamatuji si,že rozválený marcipán vykrojila kulatou formičkou a okraje ztenčovala malou lžičkou,pak si udělala z marcipánu takový stojánek a kolem obkládala ty lístečky,dělám to tak taky,co mi zůstalo v paměti.Zkusím ten střed podle tebe,až budu dělat vnučkám dort.

Fantom

8. 3. 2011 17:21

nene já tady mam trvalý pobyt:-D než mě vyhodí;-)

k.radulka k.radulka

8. 3. 2011 17:10

majdo neztenčuju ničím, celý plát je tak tenký;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 3. 2011 17:05

:-OJejda,tak to je titěrná piplačka:-Sale výsledek nádherný:-*+5:-K:yes:

majda 2

8. 3. 2011 16:47

Radulko,čím ztenčuješ okraje vykrojených lístků růži,malou lžičkou?Jinak další bod za krásný fotopostup!:yes:

k.radulka k.radulka

8. 3. 2011 16:29

Fantome ty tu máš přechodné bydliště koukám :-D

Fantom

8. 3. 2011 16:27

jeje takovou mam na zahrádce;-)+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: modelování z marcipánu růže ze salámu postup růže z marcipánu návod návod na růžičky ze salámu modelování růžiček návod na růže z marcipánu modelování modelování růží z marcipánu ruze ze salamu jak modelovat jak se dělají růže z marcipánu modelování marcipánu růže z marcipánu postup růže z marcipánu jak vymodelovat růži z marcipánu růžičky ze salámu návod modelování z marcipánu růže modelování růžiček z marcipánu návody na modelování z marcipánu recept na marcipán na modelování

Suroviny: hmota modelovací, potravinářské barvivo gelové wilton, fólie

TopRecepty.cz

Modelování růže

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVDR