Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 45 min

80 min (35 min příprava + 45 min tepelná úprava)

14. 3. 2011 00:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 794 kJ / 1 385 kcal
Bílkoviny68,34 g
Tuky78,81 g
Vláknina11,66 g
Cholesterol 651 mg
Sodík 1,83 g
Sůl5,02 g
Sacharidy60,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původní recept z belgické kuchyně obsahuje růžičkovou kapustu namísto špenátu, ale tentokrát jsem ji neměla k dispozici. Se špenátem byl pokrm neméně chutný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Epedo

17. 6. 2023 19:08

Vynikajúci recept, kľudne aj s kuracím mäsom

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 6. 2023 09:13

:-)<3:yes::yes: pěkný recept i foto, moc se mi líbí ta výměna za špenát, určitě udělám :-K

Sisoidka

4. 6. 2023 12:38

Moc výborné 🙂👍 Jen takové vylepšení, česnek jsem dala až po osmažení masa, jak se smaží naprudko, tak zhořke.

Bibinka Bibinka

18. 6. 2013 09:55

Eliza:Elí, nevíš, jak mi mohl ten rp.utéct;-):-?ještě, že jsou náhodné rp.;-) toto zajisté tento týden udělám-čerstvý špenát mám a maso se v mrazáku taky nějaké najde. Máš hezký 20.bod:yes:

Iva

2. 9. 2012 12:42

www.toprecepty.cz/recept/19825-brabantsky-veprovy-...tak já to dnes dělala s rajčaty a bazalkou,nahoru nezastrouhala,ale naplátkovala mozarelu,a taktéž luxus dooost :-) prostě ten recept v zálkadu nemá chybu,a obměnit se dá různě. děkuji za inspiraci :-)

Eliza Eliza

17. 7. 2012 15:25

Děkuji, jsem ráda, že z mé kuchyně chutná...:-K:-)

Ivvettaa Ivvettaa

17. 7. 2012 12:28

Dneska jsem vařili a bylo to vynikající!:yes:

SKLAR

20. 4. 2012 17:51

Dnes sem si nakoupil všechny suroviny a zítra jdu na to.Potom ohodnotím a přidám foto.Těším se,mám rád nové a neznámé recepty.

rebeka rebeka

13. 9. 2011 21:30

Ivča::-O:-O a to jde..:-?:-? neregistrovaní můžou přidat bod:-?
tento recept mi unikl..moc se mi líbí:yes::yes::yes: a já bod přidat můžu,yes:-K;-):yes:

Katy3 Katy3

13. 9. 2011 21:23

Vy by jste si měla otevřít restauraci, já u každého vašeho receptu slintám, určitě vyzkouším. Jste moje favoritka:yes:

Ivča

4. 7. 2011 11:56

Elizko, tak jsem vyzkoušela a musím říct že vynikající a ty chutě...hm...to byla balada pro mé bříško,doporučuji každému toto jídlo aspoň jednou zkusit, protože stojí za to...takže dávám bodííík :yes::-K

ivulinka ivulinka

16. 3. 2011 22:37

Polykám naprázdno:yes:

Eliza Eliza

14. 3. 2011 20:53

Děkuju mockrát a doufám, že si podle receptu někdo někdy uvaříte...:-K A že bude chutnat...:-)

Pajaja

14. 3. 2011 13:55

Jejda, to je nádhera! :-O:yes: a ty fotky. . . :-p +13

Klariska Klariska

14. 3. 2011 12:26

Pěkný recept a na výsledek je jako obvykle radost pohledět :yes::-K.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřovy kotlet kotleta plnena spenatem vepřové se špenátem plněná kotleta špenátem kotlety plněné špenátem veprove kotlety recepty s listovým špenátem plněné kotlety špenátem vepřový kotlet recepty vepřové maso s listovým špenátem vepřové kotlety plněné špenátem vepřovy se špenatem vepřové maso se špěnátem vepřový kotlet recept vepřová kýta se špenátem vepřova kotleta vepřová kotleta plněná špenátem brabantská omáčka recept na beby špenátem kotleta se špenatatem

Suroviny: kotleta vepřová, špenát listový, koňak, česnek, máslo, mouka hladká, mléko, smetana, žloutek, sýr tvrdý, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, olej, brambory rané

TopRecepty.cz

Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KY7J