Směsné rizoto
Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 176 kJ / 2 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,44 g |
Tuky | 146,72 g |
Vláknina | 23,42 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,14 g |
Sacharidy | 143,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud se vám podaří koupit kvalitní vepřovou konzervu, tak ta celý pokrm chuťově zvedne. Krůtí maso má také svou specifickou chuť a zejména vůni. Při servírování dáváme na rizoto ještě strouhaný tvrdý sýr a jako přílohu kyselé sterilované okurky. Já osobně preferuji křídla, protože na nich je taková ta dobrá kůžička. Tím pádem to ale moc dietní pokrm není.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2011 15:57
18. 3. 2011 14:27
V nejbližší době určitě zkusím
18. 3. 2011 13:33
18. 3. 2011 13:20
18. 3. 2011 11:25
18. 3. 2011 09:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 11 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 8 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 8 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 9 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: rizoto z krutich krku rizoto z kurecich kridel rizoto z krůtí konzervy rizoto z hovezi konzervy rizoto z krutího masa recept na rizoto rizoto recept krůtí maso konzerva rizoto směsné obaly rizoto toscana recept rizoto z pečeného krůtího masa rizoto maso krůtí rizoto recepty na rizoto s kruti konzervy kuchařka pro dceru rizoto z konzervy servirovani rizoto rizoto s krůtího krku rizoto ze slepice jak na rizoto vaříme z konzervy rizoto
Suroviny: křídla krůtí, krky krůtí, konzerva vepřová, rýže, vývar, bujon kuřecí, cibule, česnek, máslo, olej, sůl, pepř
Směsné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV5y
6 názorů