Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček se zeleninovou nádivkou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 3. 2011 16:09

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie16 440 kJ / 3 929 kcal
Bílkoviny180,15 g
Tuky251,07 g
Vláknina78,10 g
Cholesterol 875 mg
Sodík 3,25 g
Sůl7,12 g
Sacharidy198,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo nemá PH, jde samozřejmě připravit v troubě.

Měli jsme s bramborovou kaší a ledovým salátem s jogurtem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

20. 3. 2011 10:47

;-):yes: moc pěkné:-K

maris maris

19. 3. 2011 21:07

Jana Remkova: Jani viď, takové vybledlé ovesné vločky - na ty není moc hezký pohled:-))
Děkuju vám za bodíky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 3. 2011 21:03

Ó maris, proč všechno, co není až tak zdravé, vypadá tak nádherně?:-( Ty máš plusa jak hrom!!:yes:

marcik marcik

19. 3. 2011 18:03

hrnec nemám(jen obyčejný), takže jen v troubě;-)+:yes:

Ivana79 Ivana79

19. 3. 2011 16:27

Ja tiež pridávam bodík:yes:recept vyzerá dobre,len ešte kúpiť ten fenikel a vyskúšať:-))

chocolate chocolate

19. 3. 2011 16:23

Maris:-K, tobě samozřejmě bodík za další super recept pro PH.

chocolate chocolate

19. 3. 2011 16:22

luckymoon:Pomalý hrnec je přístroj, kde se jídlo vaří při velmi nízké teplotě.Má dva stupně (low a high).Výhodou je, že se jídlo nemusí hlídat, nemusí se podlévat, spotřeba elektřiny je velmi malá (za 8 h na low stupni má menší spotřebu než za 1 h na běžném sporáku).Já osobně oceňuji, že jídlo má fantastickou chuť i při použití minima soli, bez masoxu atd.
Tak silný vývar jako z PH (bez masoxu) jsem nikdy neměla;-).

maris maris

19. 3. 2011 16:18

luckymoon:z toho si nic nedělej;-) tady jsem Ti našla nějaké povídání - já mám sice jinou značku, ale princip je stejný http://www.bionaire.cz/crockpot/;-)

luckymoon

19. 3. 2011 16:13

Maris, asi budu vypadat jako troubelín, často se tu s tím setkávám, ale nevím - co je pomalý hrnec? Recept vypadá senzačně, ale nevím, co je PH:-8:-8:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nádivka do bůčku buček plněný zeleninou nádivky do bůčku bucrk plneny zeleninou nádivka pod bůček plněny buček zeleninou nádivka v v pomalém hrnci jak připravit pěkny buček pomalý hrnec crockpot recepty bucek spotřeba elektřiny v pomalém hrnci bůček s nádivkou pečený bůček s nádivkou z ovesných vloček recept na nádivku do bůčku jak zapect bucek v troube jablka a bůček nadivka bůček do nádivky recepty z búčku fenikel recept bůček s houbovou nádivkou nádivka z rapikem

Suroviny: bůček bez kosti, sůl, pepř, rohlík, mléko, vejce, strouhanka, celer, fenykl, cibulka jarní, mrkev, libeček, pažitka

TopRecepty.cz

Bůček se zeleninovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gxVj