Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Venkovské italské kuře

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

17. 2. 2011 17:23

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 746 kJ / 1 373 kcal
Bílkoviny149,40 g
Tuky28,20 g
Vláknina91,78 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 1,20 g
Sůl3,02 g
Sacharidy87,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doporučuji podávat s polentou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

16. 8. 2020 15:04

Eja57:
Nejen chutě, ale i chápání textu se liší, že;-)
Stojí psáno: "Řapík z celeru by u nás bohužel chlapi nejedli..."
No, pokud paní myslí řapíky z bulvového cereru, pak se jim ani nedivím, že

Eja57 Eja57

16. 8. 2020 14:42

casino: ale no tak:-// recept je o ŘAPÍKATÉM celeru, Ivetca evidentně píše že dala BULVOVÝ celer...a ten ehm nemá kořen ale právě bulvu...kdo nemá vlastní zahrádku a vlastní bulvový celer tak na čerstvé řapíky Z celeru asi nemá nárok....

casino casino

16. 8. 2020 14:11

Ivetca:
No, "řapík z celeru" vs. "řapíkatý celer" tak to je setsakra rozdíl, že ;-):-):-K

Eja57 Eja57

16. 8. 2020 13:32

Ivetca: :-O ale ten recept je o rajčatech, mrkvi a řapíkatém celeru...:-(

Ivetca

16. 8. 2020 13:26

Vyzkoušeno se strouhanou zeleninou (já ji mám tak zamraženou, ona se tak hodí do všeho a teď koncem léta bylo potřeba udělat v mrazáku místo na letošní), tak trochu svíčková, v této úpravě to chce víc rajčat. Řapík z celeru by u nás bohužel chlapi nejedli, takže kořen a petržel pěkně podle Hrušky :-D ale jinak<3<3<3

abygail

16. 8. 2020 13:06

:yes: Uvařeno - snědeno i :-* sem dostal :yes: Jen sem neměl polentu, kukuřičnou mouku,, tak byly brambory! :-K

Eja57 Eja57

15. 8. 2020 11:19

Marie Svarcova: velmi doporučuji - u nás doma jedno z top jídel....:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 8. 2020 08:23

:yes:<3:-K

mysulka mysulka

18. 2. 2011 09:27

:-p:yes: to je krása;-):-K

Merylas Merylas (moderátorka)

18. 2. 2011 00:02

Maruško,:yes:;-)

Nonya

17. 2. 2011 23:25

:-p super hned by som si dal :yes:

Jancza

17. 2. 2011 22:26

A už vím, co bude v neděli k papáníčku ;-):-p, bodík letí :yes:

maris maris

17. 2. 2011 22:03

Ještě jednou děkuji:-)
Aničko, jestli ho budeš kupovat, tak si dej pozor, aby byl opravdu čerstvý, já ho mám ráda i syrový:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 2. 2011 21:36

:-))Maruško ty mě nutíš ten řapíkatý celer opravdu koupit:-*ještě jsem ho nikdy neměla;-)Fotky vypadají báječně a jídlo bude určitě super:-p+12:yes:

Colombo65 Colombo65

17. 2. 2011 20:48

Krása;-);-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: italské kuře italské kuře recept italské recepty kuře italské recepty italske recepty na kure konfitované kuře italsky kuře venkovské recepty italský recept na kuře italské kuře ii venkovskerecepty italské kuře na pánvi kure italske recepty italské kuře kure italsky recept recepty na kuře italské recepty s obrázky recept kureci italsky recept italské kuře italské kuřecí recepty

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, celer řapíkatý, mrkev, cibule, česnek, rajče, bazalka čerstvá, nať celerová, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Venkovské italské kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q2w0