Tvarohová bublanina s rybízem
Bublanina je jednou z nejzákladnějších a nejčastěji pečených moučníků u nás. V tomto receptu je těsto zvláčněno tvarohem. Ovoce samozřejmě můžete zvolit své oblíbené. Nicméně, rybíz bublaninu skvěle osvěží.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 16 861 kJ / 4 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,62 g |
Tuky | 179,74 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 890 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 461,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2017 09:17
17. 6. 2011 10:02
14. 6. 2011 10:46
19. 2. 2011 22:00
to víš,že dám až spáchám
19. 2. 2011 21:59
19. 2. 2011 21:57
19. 2. 2011 21:51
19. 2. 2011 21:50
ale už mám uloženo
19. 2. 2011 21:46
19. 2. 2011 21:14
Remková..a ty nerej,jookompot jo,ten mám..ale mražené by bylo asi lepší
19. 2. 2011 21:06
19. 2. 2011 20:57
19. 2. 2011 20:53
19. 2. 2011 20:49
19. 2. 2011 20:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 5 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 2 minutami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 5 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 11 minutami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 22 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 46 minutami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 1 hodinou
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 2 hodinami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit bublaninu je snadné. Poradíme, jak na to, aby ovoce zdobilo její povrch a neklesalo
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma rybíz. Jak ho nejlépe zpracovat a na co všechno se dá využít
Další recepty
Tématické fráze: rybízová buchta s tvarohem tvarohová buchta s rybízem rybízová bublanina s tvarohem buchta s červeným rybizem buchta s tvarohem a rybízem buchta s cernym rybizem buchta s rybízem a tvarohem tvarohová buchta s černým rybízem bublanina s rybízem a tvarohem bublanina s černým rybízem rybizova bublanina buchta s červeným rybízem a tvarohem bublanina s tvarohem a rybízem tvarohová rybízová buchta rybízová tvarohová buchta tvarohovo rybizova buchta rybízová buchta červeny rybiz bublanina bublanina s tvarohem buchta tvaroh rybíz
Suroviny: vejce, tuk rostlinný, cukr moučkový, tvaroh, krupice, mléko, kůra citronová, šťáva citronová, ovoce, tuk, strouhanka
Tvarohová bublanina s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVq3
16 názorů