Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkův ovarový lalok

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby odležení

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby odležení)

21. 2. 2011 08:18

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie41 296 kJ / 9 870 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky1 050,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 375 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Yvona

28. 4. 2023 19:46

Pajaska: lalok nemám ale už se vaří bok tak doufám že si manžel pochutná dělám mu to k narozeninám

Yvona

18. 2. 2019 08:35

tak jdu na něj a potom uvidíme tedy



:-)

Nadia22 Nadia22

29. 7. 2016 19:02

To jsem se pri cteni receptu jeste tak nenasmala, jako ted.:-D:-D:-D. Vy jste ale sprymar Kadliku:-). Jsem si jista, ze jste sve pratele "prekvapil".:-D Jinak, co se ostreho tyce, ja muzu......

Mirka

5. 12. 2015 02:42

Super recept, vtipně napsaný, děkuji!

kofola kofola

30. 3. 2014 17:39

Přidal jsem na naložení omáčku MUČÍTO.Prostě bomba.Potom musíš do potoka.:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

24. 1. 2012 16:40

:-D:-D:-DTo jsem se nasmála a recept nemá chybu. Já totiž laloky miluju a ještě k tomu ostré:-p:-*...+1

Milan

24. 1. 2012 13:39

Ten recept nemůže být vůbec špatný :-D ... indigrience se vsáknou do masa a chuťovně se zjemní. Takže to může být celkem dobrá pochoutka :-p Navíc po pátým pivě to bude pánů šum a fuk. Ten zmrazený sajrajt v žádným případě nevyhazujte :-! a uchovejte na další pivní večírek. Kupte vepřové koleno, sajrajt nalijte do hrncu a zbytek dolijte čistou vodou. Koleno ochutíte a vaříte podle běžného receptu. A těď pozor :-! Na správné dochucení kolena přidejte jednu polévkovou lžíci kypřícího prášku do perníku. Chuťově to je nepopsatelný zážitek :-(( ... Ten další sajrajt který vznikne se dá použít snad už jen na "Vepřové pardubické koláčky". Dejte vědět, jak to dopadlo :-D

Ivusa Ivusa

11. 4. 2011 12:42

:-)):-))bezva recept,skvěle napsáno,takové čtivé recepty mám ráda....a ty komentáře,bomba..... -aspoň se člověk od srdce zasměje.Ať si to kámoši užijou z prnlá hrndlá....:yes::yes::yes:Posílám bodík a ukládám ,až bude ta správná příležitost uvařím...:-!:-!

magdalenka magdalenka

10. 3. 2011 20:00

Kadliku, ako to dopadlo, prežili všetci?

clupmi clupmi

10. 3. 2011 19:50

Až budu chtít spáchat sbevraždu tak si to udělám:-D
Spolykám tubu prášku na cholesterol a jdu na to!!!
Bodík :yes: letí vzduchem (resp. po drátech) a přidávám do oblíbených::-p
http://clupmi.blog.cz

marcik marcik

24. 2. 2011 16:23

bez komentáře;-):-K+17:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 2. 2011 16:14

:-D:-D:-D+16:yes::-D:-D:-DNejde,než udělit další+16:yes:Ostré,nemůžu,ale ty komentáře-to je pecka:-*:-D:yes:

kočka

23. 2. 2011 15:14

Karel je šikovný - co se týká vaření - nebojí se ničeho!!! A mohl by v tomto duchu sepsat svojí "kuchařku" - určitě by šla dobře na odbyt ( a doplnit úsměvnými příběhy z jeho života !!!!!). Kdyby to šlo, dala bych zrovna 100 bodů:-)), páč jen jeden - je málo:-(

laine laine

21. 2. 2011 23:48

Stylisticky podáno :-D:-D takhle by se měl psát každý recept ... člověk se řádně nasměje :-)) jinak určitě dobrota - připravím pro rodinu - my máme hubu z plechu a děda má umělý patro takže to bude fajne bašta :-D ... dávám :yes:

mysulka mysulka

21. 2. 2011 20:19

:-)):yes::yes:;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový lalok vepřový lalok recept vařený vepřový lalok recept vepřový lalok recepty paprikový lalok vepřovy lalok vařeny vareny lalok vepřový podbradek paprikový lalok recept uzený lalok vařený vepřový lalok vepřový lalok uzeny vareny podbradek uzený lalok recept vařený lalok recept peceny lalok recept na uzený lalok vepřový lalok pečený podbradek recept recept na veprovy lalok

Suroviny: lalok vepřový, chilli paprika sušená, česnek, paprika sušená pálivá, petrželka, libeček sušený, sůl, pepř, omáčka sojová, omáčka chilli, omáčka worcesterová, kečup sladký, hořčice

TopRecepty.cz

Kadlíkův ovarový lalok

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vY20