Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 201 kJ / 2 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,05 g |
Tuky | 80,72 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 7,11 g |
Sůl | 17,66 g |
Sacharidy | 395,27 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 1. 2017 13:34
2. 1. 2017 13:12
21. 8. 2011 11:08
21. 8. 2011 10:59
21. 8. 2011 08:38
21. 8. 2011 08:09
25. 2. 2011 18:45
25. 2. 2011 17:51
25. 2. 2011 16:57
25. 2. 2011 16:15
25. 2. 2011 16:12
25. 2. 2011 15:46
25. 2. 2011 14:47
25. 2. 2011 14:20
25. 2. 2011 14:09
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 3 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: špecle na sladko specle s hovezim masem spätzle na sladko hovězí kostky na zázvoru vepřové se špeclemi hovězí maso a špecle recepty z hovězí zadní maso se špeclemi jídlo se špeclemi mlete maso se speclemi specle nasladko hovězí maso na zázvoru vepřový plátek se špeclemi sítko na špecle vaření hovězí maso na zázvoru hovězí na zázvoru špecle s hoveziho masa hovezi zadni spalicek jidla se speclema maso se špeclama
Suroviny: hovězí zadní, cibule, zázvor čerstvý, zázvor mletý, hořčice plnotučná, olej, máslo, sůl, pepř, bujón, škrob, mouka polohrubá, vejce, sůl, máslo, voda
Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVn9
26 názorů