Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Luxusní mandlový likér

Sladký likér z whisky a Salka, vonící po mandlích, se stane u vás doma hitem. Týden odležený likér se bude hodit nejen na Vánoce, ale i při jiných svátečních příležitostech. Jenom se po něm zapráší.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba tepelné úpravy: 140 min bez doby odležení

140 min (140 min tepelná úprava, bez doby odležení)

28. 2. 2011 22:57

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie11 039 kJ / 2 638 kcal
Bílkoviny17,00 g
Tuky7,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy74,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

14. 12. 2014 21:13

cathleen: No, osobně bych asi dala jen jedno salko, nemám ráda přeslazené věci. Navíc to nenaředíš alkoholem. Ale to je podle chuti každého. Asi bych udělala ten pudink do 3/4 l mléka.

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 12. 2014 21:02

zizala: diky. Recept dodržet, jen alkohol vynechat? Možná více pudinku nebo ho udělat řidši...?

zizala zizala (moderátorka)

14. 12. 2014 20:59

cathleen: Šel by udělat, ale udělala bych menší množství, přece jen tam nebude alkohol jako konzervant ;-) To si pak s Tebou může dát i vnouček :-))

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 12. 2014 20:54

Myslite si, že by se dal tento (nebo jiný) likér udělat bez alkoholu? Nemůžu ho a ráda bych o svatcích pocucávala i něco jiného, krom čaje nebo kavy...:-8

Irrena Irrena

14. 12. 2014 20:46

Zítra ho budu dělat;-):yes:

sona.si

13. 10. 2011 08:35

Žádný dobře míněný dotaz není hloupý. Abych pravdu řekla - to bych taky ráda věděla. Asi se zkazit může, ale nám se nikdy nepodařilo ho mít tak dlouho. Nicméně několik týdnů v chladu vydrží určitě... a nevím, jestli jste si toho všimla, je to poznámka až na konci receptu - aspoň týden potřebuje uležet. Jak dlouho dopředu si chcete likér připravit?

Nina.Angels

12. 10. 2011 18:02

Měla bych takový (asi poměrně hloupý) dotaz. Může se tento likér zkazit? Pokud ano, za jak dlouho se to asi stane?Chtěla bych si ho předpřipravit na rodinnou oslavu, ale bojím se, aby vydržel... Děkuji za odpověď ;)

misza misza

1. 3. 2011 11:56

:-*:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: mandlový likér mandlový likér recept domácí mandlový likér recept na mandlovy liker likér z mandlového pudinku mandloví likér recept mandlovy liker jak dlouho vydrží domácí likér likér z mandlí domácí likér ze salka mandlový likér z pudinku liker z pudinku madlový likér mandlový alkohol mandlovka liker mandlový vaječný likér mandlovi liker recept likér mandlový jak dlouho vydrží vaječný likér mandlový likér ze slivovice

Suroviny: salko, mléko, cukr moučkový, pudink mandlový, whisky, mandlové aroma

TopRecepty.cz

Luxusní mandlový likér

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YQ5p