Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 042 kJ / 1 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,86 g |
Tuky | 36,54 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 2,61 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 109,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2011 07:59
Kelisko,promin,že to píšu pod recept,ale ta fotka od KadlikaKadliku,neuraž se prosím na mě,ale ty si fakt dobrej cvok
14. 4. 2011 05:19
Také dělám a ještě do toho zamíchám i brambory. Nasáknou chuť masa, cibule a koření. Pravé ražniči na špejli už jen v létě grilujeme na grilu venku.
14. 4. 2011 04:53
tak přidávám foto mé varianty ražniči, jak jsem nestíhal a těma špejlama to "okořenil"....
13. 4. 2011 20:16
Spejle nespejle, mame radi, +9 .
13. 4. 2011 19:25
13. 4. 2011 18:03
Kadlik: ty jsi zkrátka originál ve všech směrech
13. 4. 2011 17:57
rebeka: já byl naštvaný na mladou, že mi nechce pomoct a jenom blbě kendá... Ale pak jsme se tomu smáli oba!
13. 4. 2011 17:41
Kadlik: to jako faktnahoru špejle a jak chutnaly
13. 4. 2011 17:41
Také mám ráda verzi bez špejličkyv jednom pekáčkuPříjde mi,že se ty všechny chutě líp propojí,když je to tak hezky promíchanéZa príma receptík další+
13. 4. 2011 16:35
já nedávno dělal ražniči, začal to napichovat na špejle, měl jsem zpoždění, mladá měla někam jet, furt mě funěla na záda, ať pohnu... Tak jsem se naštval, nasypal všechny ingredience na plech, nahoru nasypal ty špejle a tak dal péct... jestli si vzpomenu, zítra dám fotku.. Mladá z toho byla docela v šoku...
13. 4. 2011 16:32
Dělám už pár let takhle ražničíNeměla jsem jednou špejle,tak jsem to zkusila tak,hlavně hodně cibule!Na špejle už nenavlékám,je to rychlejší.
13. 4. 2011 15:55
Hezké brambory
13. 4. 2011 15:11
Dělala jsem s vepřovými játry v neděli jako "Špízovou směs"
13. 4. 2011 14:32
magdalenka:no a chýbá tam medveď...
13. 4. 2011 14:32
Magdi, souhlasím - když vidím ražniči - očekávám špejle, jehly, klacek na kterém ty ingredience jsou , tohle je pečená směs - není špatná to ne, jde jen o ten název a v tomhle případě je ten název opravdu jednoznačný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ražniči na grilu ražniči z vepřové kýty prave raznici ražniči vepřové ražniči ražničí na gril ražničí z jater bramborové ražničí vepřove ražniči na grilu ražniči pečené s bramborama drůbeží ražniči ražničí na špejli koření na ražniči ražničí v troubě vepřová játra pečená v troubě ražniči z vepřových jater ražničí recept raznici na plech ražniči s jatrou recept vepřové ražničí s játrou
Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, špek, cibule, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, olej, brambory, sůl, koření grilovací, olej
Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMDw
18 názorů