Zapečené těstoviny v domácí pekárně
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 6 978 kJ / 1 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,34 g |
Tuky | 48,86 g |
Vláknina | 13,41 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,24 g |
Sacharidy | 204,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takto připravené těstoviny jsou lepší, šťavnatější, než, když je připravím v troubě. Tento nápad jsem vyčetla na Mimibazaru :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2012 11:24
Dneska budeme mít na oběd,dala jsem k salámu i kousek špeku,tak to určitě bude mňamkaDěkuji za receptík
16. 8. 2012 21:56
Dasenka 18 - jejda děkuji za přání a hlavně, ať chutná
16. 8. 2012 21:50
Senza nápad,také vyzkouším,děkuji autorce a přeji hodně štěstí a zdraví..
30. 5. 2011 19:26
zítra budou k obědu tak se moc těším napíšu jak nám chutnalo bezva nápad budu v pekárně dělat poprvé
27. 5. 2011 09:24
Ivetko, také pečku využívám tímto způsobem, a zapečené pokrmy jsou dobré (zůstavají vláčnější) -zapékám v ní různé pokrmy a hodně ji využívám přes léto, kdy mi nevytváří v kuchyni tolik tepla jako trouba - včera jsem pekla velikonoční nádivku, velikonoce - nevelikonoce
23. 5. 2011 19:59
Bety, máš to pěkné Sekanou taky peču v pekárně. Někdy nechám umýchat maso v pekárně a je to jako bavorská sekaná nebo umýchám ručně a jenom v pekárně upeču. Je výborná a šťavnatá
23. 5. 2011 19:09
P.S. stejně tak zapékám v pekárně i sekanou
23. 5. 2011 19:08
taky dělávám, dovolím si přidat fotku
23. 5. 2011 17:17
Výborné ale když už jsem to zkusil tak jsem udělal z celého sáčku těstovin samozřejmě že jsem všeho dal více
15. 4. 2011 19:27
tejaja:asi dotyčná osoba neměla svůj dennevěš hlavu, tvoje recepty jsou výborné
15. 4. 2011 19:25
Neskutečné co v pekárně jde udělatopravdu super nápad
15. 4. 2011 18:50
Prima,zkusím!+1
15. 4. 2011 15:26
Děkuji všem za milé komentáře.No není to žádná věda, ani můj nápad, ale mně by to taky nenapadlo Určitě by šly tak dělat i zapečené brambory, chtěla bych vyzkoušet žemlovku nebo sladkou rýži. Taky si dovedu představit třeba kuřecí maso na plátky, prokládané cibulí, sýrem, zeleninou a vším možným, co máme rádi, zalité šlehačkou
Hell, domácí pekárna je ekonomicky velmi výhodná. Vezme si velice málo, takže to vůbec nevyjde draze
Finnetko, těstoviny můžeš dát kousek pod okraj. Objem by měl zůstat stejný.
Hell, domácí pekárna je ekonomicky velmi výhodná. Vezme si velice málo, takže to vůbec nevyjde draze
Finnetko, těstoviny můžeš dát kousek pod okraj. Objem by měl zůstat stejný.
15. 4. 2011 13:41
Šikovný nápadUkládám a bodík posílám+Aspoň budu moct na pečce vyzkoušet i program pečenípoužívám ji jen na zadělání a kynutí těsta
15. 4. 2011 10:23
můžu naplnit pečku skoro až po okraj nebo ta výška těstovin má být nějak omezená? ráda bych to zkusila zítra na chatě. díky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 22 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Perníkové řezy
Panova uvařila před 1 minutou
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
nochy uvařil před 18 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
Petra.kaw uvařila před 21 minutami
Sójový mix guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 35 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 46 minutami
Čočková polévka s klobásou a bramborami
Ljenka uvařil před 49 minutami
Rychlý fazolový guláš s klobáskou
MilosCz uvařil před 50 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
Barinkita uvařila před 50 minutami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
luema uvařil před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Kathy28 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejoblíbenější zapékané rychlovky, česnekové bagety a chleby ve vajíčku
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: zapečené těstoviny pečeme v domácí pekárně zapecene brambory v domaci pekarne zapečené těstoviny pohlreich pečené těstoviny pečeme v pekárně šunkofleky v domaci pekarne domácí pekárna recepty zapečené brambory v pekárně šunkofleky z domácí pekárny za pečene těstoviny zapečené pokrmy těstoviny v troubě domaci pekarna zapecene brambory zapecene tes zapecene testoviny recept recepty v domácí pekárně zapekane brambory v domaci pekarne brambory v domácí pekárně zapečené těstoviny v troube
Suroviny: těstoviny, klobása papriková, cibule, olej, pepř, sůl, podravka, vejce, hořčice plnotučná, česnek mědvědí, sýr tvrdý, česnek
Zapečené těstoviny v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVB2
29 názorů