Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlíčková polévka

Játrové knedlíčky jsou něco, co zásadně dovede pozměnit ráz hovězího vývaru. Zavářejte je do vody, která jen sotva vře, a nechte je líně povalovat. Žádný prudký var, ten by jim přivodil zbytečné trhliny,

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

19. 4. 2011 20:25

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 878 kJ / 1 644 kcal
Bílkoviny208,87 g
Tuky83,84 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,24 g
Sodík 740 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy13,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nám knedlíčky zbydou, můžeme je zamrazit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

4. 2. 2024 13:58

:-*:-K

hadropletka

24. 9. 2016 11:58

tak dneska prubnu ;-)

karel

11. 3. 2014 00:13

maslo tam nemosi vubec byt

anonym

12. 1. 2012 14:54

Děkuji za pomoc ve škole. Díky Vám nemám pětku:yes::yes::yes::-)

Ivana41

15. 6. 2011 11:06

Děkuji za foto:-K

Ivana41

15. 6. 2011 11:04

maris: Ne jenom měkké

Ivana41

15. 6. 2011 11:03

Ivana Ch: To jsem ráda, že se našel někdo kdo se nedivý naší oblíbené polévce:-K

Ivana Ch

13. 6. 2011 13:19

Takovouto polévku dělám téměř stejně. Zahušťuju máslovou jíškou, do knedlíčků dávám taky kousek másla a ještě navíc kořením muškátovým oříškem a zázvorem. Je to naše moc oblíbená polévka.

magdalenka magdalenka

20. 4. 2011 13:37

Ivana41: Asi mi bol tvoj recept málo zrozumiteľný od začiatku, preto sa pýtam. Vývary robím z mäsa so zeleninou, nie iba s vegetou. Máš to zaujímavé.

Ivana41

20. 4. 2011 13:25

magdalenka:ano, dělám hodně knedlíčků, a je to vývar z masa a ne jen voda, a maso, které se v polívce vařilo

magdalenka magdalenka

20. 4. 2011 08:45

V podstate táto polievka - je voda s vegetou, kde sa varilo mäso plus jíška a majoránka?
Kuracích jater naozaj 50 dkg - to jest pol kila?

maris maris

19. 4. 2011 21:44

Máslo do knedlíčků dáváš rozehřáté ?

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 4. 2011 21:39

Hmm, jíšku do hovězího vývaru? A majoránku?:-O Zajímavé a máslo do knedlíčků? Já bych to musela vidět a hlavně zkusit, zatím si to nepředstavím ani vzdáleně;-)

magdalenka magdalenka

19. 4. 2011 21:23

Vajíčka nedávaš do knedlíčkov?

BILKOVAI BILKOVAI

19. 4. 2011 21:15

Hmm, zajímavá verze:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: knedlíčková polévka knedlíčková polévka recept knedlíčková polevka recepty recept na knedlíčkovou polévku recept knedlíčková polévka knedlíčková polívka polevka knedlickova knedlíčková polévka - recept knedlíčková recepty knedlíčková polévka knedlíčková polévka recept vánoční knedlíčková polevka knedlíčky do polevky kedlíčková polévka recept - knedlíčková polévka knedlíčková polévka polévky knedlíčková hovězí knedlíčková polévka recepty na knedlickovou polevku knedlíčová polévka

Suroviny: maso hovězí, sůl, majoránka, pepř mletý, jíška, játra kuřecí, máslo, vejce, strouhanka, sůl, pepř mletý, majoránka, česnek

TopRecepty.cz

Knedlíčková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OEwN