Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí nudličky na tymiánu, s vajíčky a vínem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 5. 2011 16:02

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 532 kJ / 3 234 kcal
Bílkoviny167,60 g
Tuky249,79 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 2,25 g
Sůl5,23 g
Sacharidy44,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Po velikonočním hodování, se nám doma sešlo opět halda vařených vajíček. A tak jsem spojila suroviny které máme rádi a uvařila jsem toto jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 5. 2011 06:52

Recept se mi líbí:-p+:yes:a je krásně,srozumitelně napsaný:-*:-!Fotky se povedly:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 5. 2011 21:47

Miruš, to je přesně podle mého gusta:-p;-):yes:

mirca75 mirca75

2. 5. 2011 21:44

Elizo:-) určitě bych jela podle klasiky - naklepat, okořenit, opéct, maso uložit do tepla. Na výpeku orestovat cibuli, pak přidat koření, bylinky,.... dusit a pak vše stejně jako u rcp. Jen jestli pro tohle není roštěné škoda.... I když chuť by byla určitě výborná - mám roštěnou ráda, pro její silnou chuť.

maris maris

2. 5. 2011 19:37

mirca75: nejen moc hezké, ale určitě i výborné:yes::-p+

isindy isindy

2. 5. 2011 19:31

Mirco, krásná práce s kližkou :yes: mám kousek na mrazáku, tak už vím, co s ní místo obligátního guláše ;-) díky :-K

Eliza Eliza

2. 5. 2011 19:16

Myslela jsem hotovky...

mirca75 mirca75

2. 5. 2011 18:58

Děkuju všem za milé komentáře:-K.
Elizo:-), ve formě minutky, nebo hotovky?

Colombo65 Colombo65

2. 5. 2011 18:10

Mňam hovězí, taky u nás na sporáku klokotá.Foto žravéééééé :yes:

Eliza Eliza

2. 5. 2011 17:46

Určitě dobrota, rozhodně ukládám a vyzkouším.:yes: Mirčo, jak bys postupovala v případě roštěnky - mám ji v mrazáku - prosím? Nebo bys ji nepoužila?

MUBERTka MUBERTka

2. 5. 2011 16:53

jiste velmi chutne,hovezi my doma radi a vajicka tez! zasilam bodik a jeste pozn.-krasne fotecky!

Masula Masula

2. 5. 2011 16:16

Maminka dělávala roštěnky posypané vajíčky a s čerstvou cibulkou,dávám bodík:yes::-K

spagetka spagetka

2. 5. 2011 16:05

Dělám vlastně stejně, až na ty vajíčka, takže příště i s nima :-p:-p:yes::yes:

suslajda suslajda

2. 5. 2011 16:05

:-p:-p:yes::yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí nudličky tymian hovězí nudličky na tymiánu hovězí nudličky recept hovězí krk hovezi s vajickem hovězí krk recepty dusene hovezi nudličky recepty hovězí krk hovězí maso s vajíčkem tymián recepty recept hovezi krk hovězí na nudličky hovezi nudlickyna tymiánu hovězí krk minutka hovezi na vyne hovězí roštěnky na tymiánu hovězí s vajčky hovězí nudličky na výně recepty s vajíčky

Suroviny: krk hovězí, špek, cibule, olej, koření nové koření, tymián sušený, sůl, pepř bílý, vejce, mouka hladká, víno bílé suché

TopRecepty.cz

Hovězí nudličky na tymiánu, s vajíčky a vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xVRn