Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové rizoto z remosky

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

22. 3. 2011 19:54

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie1 415 kJ / 338 kcal
Bílkoviny7,65 g
Tuky29,50 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Úplně jednoduchý recept, který s rodinou milujeme a nenašla jsem ho tu.

Lze dělat i v troubě v pekáčku, ale z remosky je nejlepší:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

luckymoon

23. 3. 2011 17:16

spagetka: špagetko, nezbývá než souhlasit, už teď se těším, až si v ní na velikonoce upeču kachničku. Už teď slintám.....:-K

luckymoon

23. 3. 2011 17:15

Kvety: dobrý dotaz - taky cibulku restuju rovnou na sporáku a až když vše smíchám, dávám pod víko. Omlouvám se, z receptu to není zřejmé. Držím palečky, ať máš spoustu nápadů a dobrých zkušeností s remoskou:-p:-p:-p

spagetka spagetka

23. 3. 2011 12:34

Kvety - viz můj 1.komentář, remoska nemá chybu, nauč se ji používat, já na ni nedám dopustit :yes::yes::yes:

Kvety

23. 3. 2011 12:31

Remosku jsem si pořídila, ale pořád jsem se nějak nenaučila ji využívat. Cibulku v remosce osmažíte pod zapnutým víkem nebo dáte mísu remosky přímo na sporák? Jinak recept je fajn, dělám takhle (teda na sporáku) rizoto s kuřecím masem - nejdříve na cibuli orestuju kuřecí maso nakrájené na malé kousky a dál to dělám stejně. Je to rychlé a dobré.

luckymoon

23. 3. 2011 07:22

Klariska: Neboj, nedude, když ji tam nasypeš rovnou z mrazáku, tak je akorát, mám to vyzkoušené. :-K Ale každá remoska je jiná i rýže je jiná, takže je třeba vyzkoušet a ochutnat. Jinak určitě lze zeleninku nasypat později.:-p:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 3. 2011 23:41

:yes::yes::-p

Klariska Klariska

22. 3. 2011 22:38

Dobrý nápad s rizotem do remosky, jen ta zelenina si myslím bude po dvaceti minutách vaření moc.

spagetka spagetka

22. 3. 2011 19:56

Taky remosku vymysleli Češi ;-);-), jinak :-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto v remosce remoska recepty kniha rychlé recepty z remosky nejlepší recepty z remosky remoska recepty zeleninové rizoto rýže v remosce rýže z remosky recepty do remosky pečeme s remoskou nejlepší remoska rizoto zeleninové zeleninové rizoto recept recept rizoto v remosce zeleninové rizoto v troubě vaření rýže v remosce recepty z remosky recepty remoska nejlepší rizoto remoska recepty knihy

Suroviny: olej, cibule, rýže, vývar, směs zeleninová s kukuřicí, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zeleninové rizoto z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nYP5