Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblihy s hermelínem a brusinkami

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 3. 2011 09:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 528 kJ / 3 711 kcal
Bílkoviny143,90 g
Tuky138,68 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 4,60 g
Sůl11,89 g
Sacharidy431,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

recept na koblihy:

http://www.toprecepty.cz/recept/10186-nejlepsi-kob...

Nápad na náplň: Danda z Labužníka :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

27. 2. 2020 12:31

Dajda: :-K Děkuji moc za pochvalu, mám radost. Taky nám chutnaly obě varianty :-8.

Dajda Dajda

27. 2. 2020 08:56

Vím, že jsem chválila už před rokem (koblihy se přece smaží o masopustu ;-)), ale nedá mi, abych nepochválila i letos! Koblihy byly ještě lepší než minulý rok - letos jsem vyzkoušela posypat je jemně skořicí (bez cukru) nebo parmazánem. Mně zaujala ta skořice, takový jemňoučký nádech vůně koření, manžela více sýr. K ještě teplým koblížkům jsme si dali výraznější bílé víno - no nemělo to chybu! :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

zizala zizala

27. 1. 2019 20:51

Dajda: To jsem ráda, děkuji :-K.

Dajda Dajda

27. 1. 2019 20:33

Nápadité a moc dobré:-!

mysulka mysulka

30. 3. 2011 11:32

:-O:-p to je krása:yes::-K

Nadja Nadja

29. 3. 2011 15:32

jo jo, žížalko

zizala zizala

28. 3. 2011 12:51

Nadja: To budu ráda. Dej pak vědět :-K

Nadja Nadja

28. 3. 2011 11:40

Žížalko Jarko, děkuji za povzbuzení k vyzkoušení. Sice to nebude hned, ale zkusím až tu budu mít vnoučata.

zizala zizala

28. 3. 2011 09:17

Nadjo, já jsem taky zkoušela pár kousků, když jsem smažila klasické koblihy. A chutnalo to mně i holkám :-p

Nadja Nadja

27. 3. 2011 23:15

Koblihy mám ráda, hermelín mám ráda a brusinky přímo zbožňuji, ale v této trojkombinaci?
Když jsem tento recept četla v časopise APETIT (říjen 2006, str.88), tak jsem si řekla, že toto snad ani nikdy zkoušet nebudu - navrch měly být ještě sypány cukrem se špetkou mletého hřebíčku, nebo ve slané verzi strouhaným parmezánem.
Teď, po přečtení komentářů, váhám, ale asi vyzkouším na několika kouscích, až budu dělat klasické koblihy. Jsem na tu výslednou chuť moc zvědavá.

zizala zizala

27. 3. 2011 19:16

Eli a Di, děkuju za pochvalu ;-):-K

Di

27. 3. 2011 19:05

Hermelín teplý i studený s brusinkami přímo zbožňuju. Tohle se mi tak zalíbilo, že jsem hned vyzkoušela, ovšem v pozměněné podobě a la co dům dal. Mrazák dal polozapomenuté listové těsto - udělala jsem z něj taštičky a naplnila je kostičkami hermelínu a trochou brusinkového kompotu, smíchaného se sušenými brusinkami. Brusinky trochu vytekly, ale to, co zůstalo, nemělo chybu. Teď zkusit jen ty koblihy! :yes:

Eliza Eliza

27. 3. 2011 09:50

Tento recept jsem před lety zkoušela podle časopisu Apetit. Byl tam i předpis na koblihové těsto a byl to velký průšvih, vůbec se mi nepovedlo, prostě zkažený materiál.
Na recept jsem zanevřela a přitom stačí tak málo ;-):yes:, prostě pro tuhle dobrůtku použít těsto jiné, osvědčené :-8:yes::yes:.
Žížalko, díky za připomenutí, je to výborná kombinace. :-p

ivulinka ivulinka

26. 3. 2011 21:24

...no mě by tedy chutnalo:-!

luckymoon

26. 3. 2011 16:11

:yes::yes::yes:Hermelín a brusinky - neznám lepší kombinaci... Ňamky ňam, ukládám a posílám bodíka...:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: koblihy od hrušky slané koblihy koblihy hruška koblihy podle hrušky vaření s hruškou - koblihy recept hrušky - koblihy hruškovi langoše plněné langoše hermelínem koblihy nova-hruška-koblihy hruška koblihy recept na osvedcene koblihy slany koblih předpis na koblihy předpis na na koblihy koblihy apetit hermelinove koblihy koblihy slane langose s hermelinem langoš jako kobliha

Suroviny: máslo, cukr moučkový, žloutek, cukr vanilkový, šťáva citronová, rum, mléko, cukr, droždí, mouka hladká, sůl, mouka hladká, džem meruňkový, tuk na smažení, cukr vanilkový, sýr hermelín, brusinky zavařené, parmazán, cukr skořice

TopRecepty.cz

Koblihy s hermelínem a brusinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovkX