Kadlíkova sekaná v čemkoli
Suroviny
Porce: víc, než sem čekal
Nutriční hodnoty
Energie | 16 049 kJ / 3 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 288,38 g |
Tuky | 259,18 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 78,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2014 17:10
Hanka:Nevíte někdo, co je vlastně s Kadlíkem?
Hanka:
Hanka:
11. 8. 2014 11:59
Hanka:no jo to maso prostě zdražilo..už to stojí ted skoro 100,.i ten ořez...
11. 8. 2014 11:57
Kadlik:Ahoj, nenech se vyvést z míry, já ti dávám za pravdu...u nás se taky vaří ve velkém a to jen pro 2-3 lidi a jíst jedno jídlo třeba s jinou přílohou 2i 3 dny je normální..někteří to tak prostě nemají, asi mají i větší kapitál, tak je nech, máš dobré recepty--ale ořez za tak málo tu neseženu--a košilku už vůbec ne....já jí měla taky zásoby, ale už jsem všechnu použila na sekačku, závitky a jiné dobroty které do ní jsem balila...v normálním řeznictví to tu nemají..ale začnu pátrat...a ted už mě napadlo i kde...otevřeli totiž jatka, které předtím zavřeli!!tam se optám...
19. 6. 2012 16:02
naprosto nepředloženě jsem si otevřela tvoje recepty v práci a mám plnou hubu slin .. Kadlíku .. ty jsi gastroterorista ...
12. 4. 2011 17:44
senky!jsem na tom stejně Kadlík a už jsem tam,s tou sekanou taky dva kluci dospěláci sekanou mezi dva chleby s křenem okurek lepší než salám tvrdí.Jinak Kadlik
11. 4. 2011 20:50
Recept super, zajímavé věci, co jsem nevěděla(kapusta v mrazáku a že se dá košilka koupit). Díky a hlavně nekonči. Na protivy kašli.
11. 4. 2011 14:54
olina16: Tak to jste Oli dobrá. Podle mě si každý, kdo má na starosti dům, děti, zvířata, zahradu atd.. rád uleví jídlem uvařeným na 2 dny. A sekaná např. je skvělou obměnou, jeden den karbenátky, druhý den sekaná... Vařím cca 27 let, ale málokdy se mi povede uvařit oběd tak, aby nic nezbylo, nemám ráda, když někdo řekne, můžu si přidat a ono už není.. taky se to předem neodhadne.
11. 4. 2011 12:48
Já neznám vaření jednoho jídla na několik dnů. Vařím jen tolik porcí, kolik je strávníků a takové množství, aby se vše u oběda (nebo večeře) snědlo a nezůstaly žádné zbytky. A co týká mého dotazu ohledně postupu, tak pokud je recept napsán tak jak je, divím se, že už se na něco podobného nezeptal někdo dávno přede mnou. Když píšeš recepty tímto stylem, myslela jsem, že máš smysl pro humor. Zřejmě jsem se spletla, tak se hluboce omlouvám.
11. 4. 2011 09:04
olina16:co by za to jinde dali,kdyby měli sekanou možná i týden.Já pokud mám třeba na víkend něco v plánu,zvláště v létě tak to uvítám,nemusím běhat okolo plotny.
11. 4. 2011 08:57
olina16:Celý víkend sekanou? Mám dva dospělé syny a ti klidněMimochodem,nikdo Tě nenutí.
11. 4. 2011 08:54
Kadlik:Kadliku neé,když vidím v nových receptech "Kadlikovo/a .." otvírám ho jako první. Čtu jej se zalíbením a dokonce pro pobavení okolí i předčítám(manželovi-ten by mohl jít k Tobě do učení,co Ty na to?).
11. 4. 2011 08:47
Já plně souhlasím s žížalkou - baví mě číst i jiný styl receptů, než přesný a "správně" napsaný postup - mimochodem, co je vlastně správný postup psaní receptů - vezměte si i půvabný styl M.D.Rettigové - vraž do toho...
Olina 16 - u nás dost běžně se navaří jídlo na víkend, protože jsme na výletech apod. a klidně i tu sekanou jíme v sobotu i neděli a nikdy to nikomu nevadilo...jen třeba obměním přílohu, nebo barvu zelí.
Kadlíku - piš dál - 100 lidí, 100 názorů - stůj si za svým
Olina 16 - u nás dost běžně se navaří jídlo na víkend, protože jsme na výletech apod. a klidně i tu sekanou jíme v sobotu i neděli a nikdy to nikomu nevadilo...jen třeba obměním přílohu, nebo barvu zelí.
Kadlíku - piš dál - 100 lidí, 100 názorů - stůj si za svým
11. 4. 2011 08:40
kadlas neblbni, musíš brát na zřetel, že ať se třeba rozkrájíš, stejně se nezavděčíš všem. co člověk, to názor. ber to tak, že jsou tvoje recepty v kurzu a že se najde pár rýpalů, co právě jejich úspěšnost nezkousnou. snad tě neodradí ta špetka negatíva, když tu převažuje pozitivno. nenech se otrávit
11. 4. 2011 08:08
Kadlik:Kadlíku,tak to by byla škoda.Promysli to ještě,tvoje recepty psané s vtipem tu budou chybět.Doufám,že jsi se nenechal otrávit,vždycky se najdou lidi,kteří nebudou souhlasit,ale tak to je,to je život.
11. 4. 2011 07:57
Já se přiznávám, že je pro mne osvěžující si občas přečíst recept, který je napsaný trochu jinak. Ale já všeobecně ráda čtu, takže recept napsaný takhle mě nepobuřuje. Jan Neruda třeba napsal recept na husí krev ve verších. Při vkládání receptu není nikde podmínka, že recept musí být stručné vyjádření pracovního postupu. Svého času tu psal recepty Jan.Alois, taky svérázně. I srettka píše zajímavým slohem, ještě mám v živé paměti její první recept a komentáře kolem něj. A rozhodně se mi takový recept čte lépe než ten, kde je napsáno "sčekovat" a jiné zpotvořeniny.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 1 hodinou
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 17 minutami
Placky s medvědím česnekem
MarcelaPa uvařil před 22 minutami
Nadýchaný perník
MartinaKucharka uvařil před 34 minutami
Vepřová kýta po uhersku
Ivet88 uvařila před 37 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
eskymak uvařila před 1 hodinou
Mini Pavlova
Mirka H uvařila před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 1 hodinou
Nejjednodušší rajčatová omáčka na těstoviny z italské kuchařky
BronislavaP uvařila před 1 hodinou
Skořicové šneky
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Piškotový korpus
Standula002 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Kalendář pečení - 3. adventní neděle: Přípravy vrcholí, ale čas odpočinku se blíží
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Další recepty
Tématické fráze: kadlikova jak dlouho pict sekanou omeleta podle nerudy sekana v kosilce sekaná podle rettigové sekaná recept sekané maso v kapustovém listu m.kadlikova jak balit sekanou jak píct sekanou pracovní postup při výrobě sekané omeleta (podle nerudy) co uvarit ze sekane kdy je hotová sekaná jak na štavnatou sekanou sekaná na neděli vyroba sekané na zabijačce recept z kaderave kapusty recepty sekana zabíjačková sekaná
Suroviny: ořez vepřový, vejce, strouhanka, cibule, česnek, koření, majoránka, pepř, kmín celý, tymián, sůl, petrželka sušená, paprika čerstvá červená, listy kapustové mražené, bránice
Kadlíkova sekaná v čemkoli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mNR
60 názorů