Žraločí steak s Italským kořením na salátu
Suroviny
Porce: 2 porce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2013 14:27
A kdy solit? Za syrova nebo později? O soli se mlčí - je snad v tom italském koření? Zjistila jsem, že čas solení je důležitý. A taky to, že se musí u žraloka odříznout kůže, která je jinak hořká.
5. 7. 2012 13:25
Nevím, kde jste vzali, že žralok je tučný je to nejlibovější ryba v moři Žádný tuk, jen krásné svalnaté maso bez kostí
29. 3. 2011 21:59
Radulko, zraloka take moc nemusime, ale s pomerancovou stavou jsem ho zatim nezkousela. Asi vyzkousim s jinou rybkou a dam vedet. Italske koreni sice neznam , ale nahradim cerstvymi bylinkami.... Koreni si stejne nejradeji micham doma sama podle rad mistniho stareho zkuseneho rybare. Rika, ze na kazdou rybku je specialni koreni. Univerzalni neni...... Tento recept se mi libi, pred letem.....
29. 3. 2011 18:47
Fantom: no vidíš ani se nepředstavíš
29. 3. 2011 18:18
29. 3. 2011 14:28
Jana Remkova:Jani ještě že Ty se mnou mluvíš
29. 3. 2011 14:23
Fantom: ale no tak..
29. 3. 2011 14:08
k.radulka: dobrá nu
29. 3. 2011 13:41
fantom: maminka mi vždy říkala že s cizími lidmi se nemám bavit
29. 3. 2011 13:39
k.radulka: a se mnou jako nemluvíš jo nujo nu Janina má přednost
29. 3. 2011 12:33
jani žralok je dost tučný a výrazný, málo komu příjde na chuť
29. 3. 2011 12:33
a naše šprýmařka, šikulka ale já taky žraloka zrovna moc nemusim
29. 3. 2011 12:22
Jednoduché a dobré a nejen to, krásná fotka, Radko a jídlo také, pochopitelně. Ryby mám moc ráda, ikdyž popravdě, žralok mi až tak moc nechutnal, ale myslím, že to mohlo být mýma rukama
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 35 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: žraločí steak salát ke steaku zraloci steik žraločí steak bez kostí koření na žraloka salát ze žraloka žraločí speciality recept žraločí steak žraločí steak recept jak péct žraloka je žraločí tučné steak ze žraloka recept recepty.cz zralok steik žraločí steak s bylinkami steaky ze žraloka s bylinkami steak ze žraloka žralok na pomerančích steak ze žraloka na grilu žraločí steak recepty recept žřaločí steaky
Suroviny: steak žraločí, koření italské, pomeranče, salát ledový, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, rajče, sýr strouhaný
Žraločí steak s Italským kořením na salátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6yn
13 názorů