Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Adamova žebra-kosti

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 4. 2011 13:09

Suroviny

Porce: individuální

Nutriční hodnoty

Energie1 578 kJ / 377 kcal
Bílkoviny3,06 g
Tuky31,50 g
Vláknina9,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jsem si vědoma, že to není žádný převratný recept, ale venku je krásně a tak myslím, že se to hodí. Navíc, včera jsem konečně sehnala koření Adamova žebra a musím říct, že mne svou chutí a pikantností hodně překvapilo. Je skvělé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 10. 2013 17:57

Eliza: díky;-)

Eliza Eliza

27. 10. 2013 14:00

Tak Jani, realizováno, je to bašta. Posílám ještě fotečku.:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 10. 2012 13:45

Chef Mira: díky moc;-), zrovna dnes ho použiji na kosti ze zabíječky;-)

Chef Mira

21. 10. 2012 03:05

Tento receptik je uzasny pani Remkova!!:yes:

DODATEK

21. 10. 2012 03:04

Je lepší se vyhnout:
E 621 - glutamansodný
Zdraví škodlivá přísada!!
Může být take přičinou alergie

E 341 - fosforecnan vapenaty
Pouzuvejte co nejmene,
ve vetsich davkach skodi.

Chef Mira

21. 10. 2012 02:33

Proc si to koreni nenamichate sami? :yes: Vzdyt v te zakoupene smesi se nachazi take E621, E341!!:no::-((:-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 1. 2012 16:34

vysokoškolák David: já taky a moc:-8

vysokoškolák David

25. 1. 2012 14:40

Převratných receptů je až spoustu. O to více si vážím Vašeho receptu a jsem rád, že takové recepty jsou. Především pro nás kuchaře laiky :) Díky moc:yes:

ella1 ella1

18. 11. 2011 05:47

Jana Remkova:padesát nepadesát,vyzkoušeno na kuřecích křídlech a boule za ušima o velikosti balónků na 1.máje :-))prostě paráda....

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2011 10:33

ella1:;-), koření, to je síla, že? Jeden balíček dobrého koření 50 kč. Pak si ho šetříme, abychom zjistili, že ho vyhodíme, protože je plné molů:-((. Ale co se dá dělat, právě dobré koření dělá dobré jídlo;-)

ella1 ella1

16. 11. 2011 06:21

koření konečně sehnáno,tak se bude péct....

cathleen cathleen (moderátorka)

2. 4. 2011 12:02

Elizo, kouřovou sůl koupíš třeba tady http://www.rojikovokoreni.cz/koreni/kourova-sul-je... - kdysi jsme ji měli doma, ale nijak zvlášť nás nepřesvědčila. Zato koření Adamova žebra je výborné, máme moc rádi a kupujeme často:yes:

Eliza Eliza

2. 4. 2011 10:28

Tahle kořenící směs se opravdu povedla, také ji používám.:yes:
Teď ještě sehnat tu sůl...;-), vůbec ji neznám...bohužel
+:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 4. 2011 22:56

mysulka: to určitě jo;-), zbyla jen kupa kostí ohlodaných, jak od mravenců:-D

mysulka mysulka

1. 4. 2011 22:53

:-p:yes:to vypadá jedle:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: žebra recept žebra hovězí žebro s kostí recept hovezi zebra s kosti recepty recept zebra recept na žebra jak grilovat žebra zebra recepty jak péct žebra recepty žebra počet žeber koreni na zebra hovězí žebro bez kosti recept adamova žebírka recepty na zebra pečená žebra recept jak upect zebra žebro žebra počet hovězí žebro s kostí

Suroviny: žebra, koření, olej olivový, česnek, kmín celý, sůl kouřová

TopRecepty.cz

Adamova žebra-kosti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kw0N