Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 9 049 kJ / 2 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 213,67 g |
Tuky | 111,97 g |
Vláknina | 28,64 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 7,23 g |
Sůl | 19,08 g |
Sacharidy | 66,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pouzila jsem na tuto smes i zbyle kureci palicky, co jsem mela doma jeste v mrazaku. Je to velmi chutne a i hezky barevne a je toho velmi mnoho, da se i kombinovat s ryzi nebo s testovinami nebo s knedlikem, aneb i s brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2012 18:08
28. 4. 2012 14:46
9. 4. 2011 15:22
7. 4. 2011 19:16
6. 4. 2011 20:13
6. 4. 2011 19:47
5. 4. 2011 22:59
5. 4. 2011 20:39
5. 4. 2011 20:30
5. 4. 2011 20:26
5. 4. 2011 19:16
5. 4. 2011 19:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 21 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Právě bylo uvařeno:
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 23 minutami
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 46 minutami
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 2 hodinami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 2 hodinami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 3 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: bulharská ljutenica bulharské rizoto papriky s vepřovým masem chvilka pro tebe jarní recepty perkelt perkelt z vepřového masa bulharská zelenina domácí ljutenica bulharský perkelt paprikas s veprovym recepty zeleninový perkelt ljutenica bulharská vepřovým perkelt přílohy k vepřovému bulharska ljutenice recept liutenica bulharska ljutenice bulharsky prerkelt paprikáš z vepřového masa perkelt příloha k vepřovému na paprice
Suroviny: cibule, olej, žampióny, plec vepřová, paprika čerstvá zelená, rajče cherry, směs zeleninová ljutenica, bujón, sůl, pepř, česnek, moučka škrobová, cibulka jarní, paprika sušená sladká
Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5Dv
12 názorů