Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Housky se slaninou

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

5. 4. 2011 19:40

Suroviny

Porce: cca 25-30 ks. podle toho jak je děláte velké.

Nutriční hodnoty

Energie26 159 kJ / 6 252 kcal
Bílkoviny123,89 g
Tuky460,73 g
Vláknina22,82 g
Cholesterol 435 mg
Sodík 12,42 g
Sůl31,00 g
Sacharidy391,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Boužel nemám fotku.

Ale je to moc a moc dobré.

...vyzkoušejte...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

michalek-9

8. 4. 2011 19:46

cathleen:
Omlouvám se chtěl jsem napsat do nevyhřáté trouby, protože když je to v té troubě tak to pěkně kyne a jak se to nahřeje je vlastně hotovo.:-p

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 4. 2011 14:00

:-) to budu moc ráda a hnedle ti přihodím obrovský bodík;-):-D

michalek-9

8. 4. 2011 13:58

cathleen:

Já jsem to dával podle receptu co mám napsaný do studené trouby, ale zkoušel jsem to i do teplé a výsledek byl stejný. o víkendu to znova upeču a nafotím i postup.:-O:yes::-)

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 4. 2011 11:38

Hm, Michale teď už tomu nerozumím vůbec.

michalek-9

8. 4. 2011 11:27

Jana Remková:

Jo mělo by tam bít napsané nakrojit a nedoříznout...:-p

michalek-9

8. 4. 2011 11:25

cathlen:
je to lepší do vyhřáté trouby protože to ještě vlastně kyne jak se to nahřívá

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 4. 2011 09:40

Michale, proč se dávají tyto housky (které houskami vlastně nejsou) péct do studené, nevyhřáté trouby? Zajímá mě to, protože kynuté těsto se naopak vkládá do hodně vyhřáté trouby...jinak se rozjede, "rozteče" - má na to dost času, než se trouba nahřeje na těch 225°C....

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 4. 2011 22:56

Michale, vypadá to na skvělý recept. Já mám teď období, kdy ho nevyzkouším, ale určitě bych moc chtěla;-) ALE:-)), když ty bochánky rozřízneš, byly by z toho dva, ne? Nemá tam být napsáno.."naříznout a nedokrojit?";-) Pak to chápu;-) Každopádně plus a budu věřit, že se toho brzy někdo ujme;-):yes:

Fantom

5. 4. 2011 21:06

hezky napsané:yes:;-)

majda 2

5. 4. 2011 20:46

Mišo,no vidíš,za chvíli se tady rozjedeš v psaní receptu.Ještě zkus vždycky vyfotit,co upečeš nebo ukuchtíš,je to lepší pro představu.:-)):yes:

Lenka30 Lenka30

5. 4. 2011 19:59

to jo a hlavně jíme i očima ;-) :yes:

michalek-9

5. 4. 2011 19:48

ale je to lepší když tam je foto, ať lidi vidí jak to má vypadat...:-):-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 4. 2011 19:42

Foto neni zadne?? :-pIva

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: housky se slaninou domaci housky se slaninou houska se slaninou kynute housky se slaninou bochánky se slaninou jak vytvarovat housky housky se slaninou recept housky ze slaninou recept housky se slaninou housky se slaninou bez kvasnice recept na housky se slaninou housky se zelím a slaninou jak vytvarovat housku sýrové housky se slaninou housky s slaninou housky se zelím housky se slaninou a zelím recept bochánky se slaninou domácí housky se slaninou recept sýrové bochánky se slaninou

Suroviny: voda, droždí, cukr písek, mouka hladká, mouka grahamová, sůl, olej, kečup sladký, česnek, slanina anglická, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Housky se slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YQJM