Rybka inspirovana k. radulkou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 920 kJ / 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maly trik na jisku: casto vidim v receptech, ze je treba zahustit susenou jiskou. Jsem alergik, proto mi konzervanty a ecka nevyhovuji. Delam si jisku do zasoby, tmavou i svetlou..., beznym zpusobem ve vetsim mnozstvi a davam zamrazit. Kdyz je potreba, pouze uloupnu nozikem, kolik potrebuji a jemne nakrajim nebo nastrouham do omacky. Jiska se nikdy nesrazi a neudela zmolky, chova se jako susena....:)))) To jenom na okraj...:))) Mozna se to bude hodit, neni pokazde zbytecne uspinene nadobi. Jeste k rybe Haddock: mam ji rada, protoze ma pevne bile stavnate maso a kuzi stahne i amater. Staci zariznout pod kuzicku a tahnout.... Ryba v zime zije na Cape Hatteras, coz je asi hodinku jizdy autem, kde bydlim...:)))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2011 16:34
Danielko,máš to moc hezké a rybičky jsou zdravé a já je tak málo kupuju a to se bude muset změnittohle si ukládám
P.S. vychytávka s jíškou:skvělááádíky i za to
P.S. vychytávka s jíškou:skvělááádíky i za to
9. 4. 2011 16:25
Recept se mi také moc líbíPostup je hezky srozumitelně popsanýa príma vychytávka na jíškuBodík zaslouženě putuje za autorkou receptu+
9. 4. 2011 12:29
Danielko, to je moc pěkný recept
7. 4. 2011 18:02
Vsem dekuji za zajem a krasne komentare, opravdu to zahreje u srdicka .
7. 4. 2011 08:59
6. 4. 2011 20:48
Jidlo vypada moc dobre, posilam 11. bodik.
6. 4. 2011 20:34
+
6. 4. 2011 20:27
Daniella O.:Dani, dobré nápady bývají obvykle celkem jednoduché a když se spojí, tak je to mazec..
Já už mám jíšku v srdíčkové silikonové formě na led z Ikea (cca 35 Kč) a děkuji za bezva vychytávku, nikdy by mě nenapadlo mrazit jíšku.Jako mamina oceňuji, že je to přírodní a za pár korun.
DANI DÍKY
Já už mám jíšku v srdíčkové silikonové formě na led z Ikea (cca 35 Kč) a děkuji za bezva vychytávku, nikdy by mě nenapadlo mrazit jíšku.Jako mamina oceňuji, že je to přírodní a za pár korun.
DANI DÍKY
6. 4. 2011 19:25
Daniella O.:tak to já dobrovolně nikam nejedu dovolená a abych makal
6. 4. 2011 19:24
Dani,po dloouhé době jsem tu na topkách,však víš jak to teď mám s časem.A hned pecka v podobě rybky.Nádherné fotky a nejen ty.Tedy toto bych si s chutí dala hned a to jsem po večeři.
6. 4. 2011 19:21
Geniálne nápady sú vždy jednoduché!
Danka, máš to pekné!
Danka, máš to pekné!
6. 4. 2011 19:20
Fantome,klidne, mista je tu az az......, ale ve vareni se budeme stridat......
6. 4. 2011 19:16
Cokoladko, to me nenapadlo, to je primo genialni.....
6. 4. 2011 18:57
Takže zítra hurá do Kaufu pro flekatou tresku a vaříme podle Danušky.
Jinak nemám slov k receptu, krása, nádhera...
Vychytávka s jíškou je geniální, ještě mě napadá dát ji po vychladnutí do formiček na led a dávkovat.
Jinak nemám slov k receptu, krása, nádhera...
Vychytávka s jíškou je geniální, ještě mě napadá dát ji po vychladnutí do formiček na led a dávkovat.
6. 4. 2011 18:55
Taky mám hlad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 15 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 17 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 8 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 8 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 8 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 10 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 10 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 13 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 14 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Další recepty
Tématické fráze: ryba haddock mrazit špenát haddock recept jak zamrazit špenát jak mrazit špenát losos s hráškovým piré haddock ryba jak mrazit ryby recept na hadock mrazíme lečo haddock+ryba špenát mrazíme jak zamrazit žampiony
Suroviny: ryba, pomeranče, máslo, olej kokosový, sůl, pepř, rozmarýn sušený, curry, cukr hnědý, mouka
Rybka inspirovana k. radulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovB3
19 názorů