Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybka inspirovana k. radulkou

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

6. 4. 2011 17:55

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 920 kJ / 459 kcal
Bílkoviny108,00 g
Tuky3,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 396 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maly trik na jisku: casto vidim v receptech, ze je treba zahustit susenou jiskou. Jsem alergik, proto mi konzervanty a ecka nevyhovuji. Delam si jisku do zasoby, tmavou i svetlou..., beznym zpusobem ve vetsim mnozstvi a davam zamrazit. Kdyz je potreba, pouze uloupnu nozikem, kolik potrebuji a jemne nakrajim nebo nastrouham do omacky. Jiska se nikdy nesrazi a neudela zmolky, chova se jako susena....:)))) To jenom na okraj...:))) Mozna se to bude hodit, neni pokazde zbytecne uspinene nadobi. Jeste k rybe Haddock: mam ji rada, protoze ma pevne bile stavnate maso a kuzi stahne i amater. Staci zariznout pod kuzicku a tahnout.... Ryba v zime zije na Cape Hatteras, coz je asi hodinku jizdy autem, kde bydlim...:)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

9. 4. 2011 16:34

Danielko,máš to moc hezké a rybičky jsou zdravé:yes::yes: a já je tak málo kupuju:-( a to se bude muset změnit:-!:-!tohle si ukládám;-):-K:yes:
P.S. vychytávka s jíškou:skvělááá:-!:yes::yes:díky i za to:yes::-K:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 4. 2011 16:25

Recept se mi také moc líbí:-KPostup je hezky srozumitelně popsaný:yes:a príma vychytávka na jíšku;-)Bodík zaslouženě putuje za autorkou receptu:-p+:yes:

mysulka mysulka

9. 4. 2011 12:29

:-p Danielko, to je moc pěkný recept;-):yes::-K

Daniella O. Daniella O.

7. 4. 2011 18:02

Vsem dekuji za zajem a krasne komentare, opravdu to zahreje u srdicka :-K:-K:-K.

k.radulka k.radulka

7. 4. 2011 08:59

:-p:yes::-K

Suvicka Suvicka

6. 4. 2011 20:48

Jidlo vypada moc dobre, posilam 11. bodik. :yes::-K

HankaPu HankaPu

6. 4. 2011 20:34

:yes::yes::yes: +

chocolate chocolate

6. 4. 2011 20:27

Daniella O.:Dani:-K, dobré nápady bývají obvykle celkem jednoduché a když se spojí, tak je to mazec:-D..
Já už mám jíšku v srdíčkové silikonové formě na led z Ikea (cca 35 Kč) a děkuji za bezva vychytávku, nikdy by mě nenapadlo mrazit jíšku.Jako mamina oceňuji, že je to přírodní a za pár korun.
DANI DÍKY:-K:-K

Fantom

6. 4. 2011 19:25

Daniella O.:tak to já dobrovolně nikam nejedu:-(( dovolená a abych makal:-// :-D:-D:-D:yes:

Pajaska Pajaska

6. 4. 2011 19:24

Dani,po dloouhé době jsem tu na topkách,však víš jak to teď mám s časem.A hned pecka v podobě rybky.Nádherné fotky a nejen ty.Tedy toto bych si s chutí dala hned a to jsem po večeři.:-D:-p:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

6. 4. 2011 19:21

Geniálne nápady sú vždy jednoduché!
Danka, máš to pekné!

Daniella O. Daniella O.

6. 4. 2011 19:20

Fantome,klidne, mista je tu az az......, ale ve vareni se budeme stridat.....:-D:-D:yes:;-).

Daniella O. Daniella O.

6. 4. 2011 19:16

Cokoladko, to me nenapadlo, to je primo genialni....:yes::yes::-K.

chocolate chocolate

6. 4. 2011 18:57

Takže zítra hurá do Kaufu pro flekatou tresku;-) a vaříme podle Danušky.
Jinak nemám slov k receptu, krása, nádhera...:-K
Vychytávka s jíškou je geniální, ještě mě napadá dát ji po vychladnutí do formiček na led a dávkovat.

zizala zizala (moderátorka)

6. 4. 2011 18:55

Taky mám hlad :-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ryba haddock mrazit špenát haddock recept jak zamrazit špenát jak mrazit špenát losos s hráškovým piré haddock ryba jak mrazit ryby recept na hadock mrazíme lečo haddock+ryba špenát mrazíme jak zamrazit žampiony

Suroviny: ryba, pomeranče, máslo, olej kokosový, sůl, pepř, rozmarýn sušený, curry, cukr hnědý, mouka

TopRecepty.cz

Rybka inspirovana k. radulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovB3