Pečínka na medu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 811 kJ / 4 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,14 g |
Tuky | 299,10 g |
Vláknina | 16,33 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 214,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2011 00:06
Ivana64: Já použila sušenou
15. 6. 2011 10:14
Papunko, používáš čerstvou nebo sušenou šalvěj? V tomto období mám oboje a nevím, kterého mám dát 1 lžíci.
14. 6. 2011 01:05
Kdo v noci na Topky chodí,sám sobě i zdravíčku škodíHezký recept za+5
13. 6. 2011 20:37
Bibinka: Omáčka tam opravdu je, ale protože je z vína tak je bíložlutá a není moc vidět.
13. 6. 2011 14:36
Zaujímavá kombinácia na tú akoby "marinádu"Určite vyskúšam
13. 6. 2011 12:24
Papunko, takové masko my rádi, ale nějak mi tam chybí ta omáčka, takhle to musí být dost suché-nezapomněla si jí k tomu masu dát Jinak pěkný recept, máš 4.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: pečínka na medu vepřová pečeně na medu vepřová pečeně na medu v v celku dobra pečinka pecínek vepřová pečně na medu pecinka salvej veprova pecene salvej med vepřová pečeně v celku na medu
Suroviny: pečeně vepřová, olej olivový, šalvěj, kmín mletý, koření grilovací, máslo, mouka hladká, víno bílé, vývar zeleninový, brambory, med
Pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/932Z
6 názorů