Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapří hranolky zase jinak

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

14. 6. 2011 20:04

Suroviny

Porce: 4

Nutriční hodnoty

Energie8 269 kJ / 1 976 kcal
Bílkoviny81,92 g
Tuky37,24 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 2,95 g
Sůl4,84 g
Sacharidy301,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj receptu: TV pořad Kluci v akci

video na filetování kapra:

www.youtube.com/watch?v=Y8J0KwkajDI

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

14. 6. 2011 21:57

zizala::-D:-D:-D tak nejsem úplně blbá:-?:-?heuréka:-!:-D:-D:-D:-D
díky:-K:-K:-K

zizala zizala

14. 6. 2011 21:53

rebeka: Naďo, ale nebyl tam, já ho přidala až po Tvém komentáři:-8:-8

rebeka rebeka

14. 6. 2011 21:45

žížo,já jsem Matěj:-D:-D vždyť mám odkaz na video přímo u rcp:-D:-D;-):yes::yes::yes:

Daniella O. Daniella O.

14. 6. 2011 21:27

Obdivuji vsechny, co dokazou vykostit kapra......:yes::yes::yes:. Sama zapasim s rybou, co ma pouze pater....:-8:-8:-8.

zizala zizala

14. 6. 2011 21:22

Jinak teda, malá historka: jeden můj svěřenec se občas chlubívá, co během víkendu chytil, jaké ryby, občas si o rybách takhle vyprávíme - on, jak je chytá a já - jak je mám nejraději upravené:-))
Minulý pátek jsem jen tak z legrace nadhodila: vidíš, pořád říkáš, co všechno chytáš, ale názornou ukázku nepřineseš...no a včera přišel s kaprem :-)):-))
Budu ho muset vyhecovat častěji;-):-8:-8:-D

rebeka rebeka

14. 6. 2011 21:22

holky děkuji vám za vaši důvěru ve mě kladenou:-8:-D:-D:-D
takže myslíte,že to nezmastím:-?:-?
já vám pak dám vědět;-)
Eli,prosím pěkně(abych to nemusela hledat),hodíš mi link na ten "filetovací" návod;-):-?
kujííí:-K:-K:-K:-)

Eliza Eliza

14. 6. 2011 21:16

Nadi, nerada bych si přivlastňovala nápad někoho jiného. Sice asi není známé, kdo na tenhle způsob přípravy kapra bez kostí přišel, ale já jsem přiznaně opisovala od mistra Stupky, který na internetu poskytuje velmi názorné video.
Takže i tu zodpovědnost ze sebe střásám...;-):-D. Ale ne, fakt potvrzuji, úspěch zaručen...Doporučuji vřele...:-K

zizala zizala

14. 6. 2011 21:16

rebeka: Naďo, vůbec se toho neboj, já to dnes zkusila poprvé vykostit a šlo to bezvadně díky tomu videu, co má Eli u svého receptu:yes:

rebeka rebeka

14. 6. 2011 21:08

Eliza:Eli,pravdu máš samozřejmě ty:-8;-):yes:
já to budu muset asi opravdu zkusit,nevím,proč se mi do toho nechce:-//
ty máš několik receptů z rybích(kapřích)filet a ty mě velmi lákají:-8
tak já si nechám v krámě zavraždit kapříka a zkusím dle tvého návodu vyfiletovat;-)
ale běda tobě,jestli se mi to nepovede:-//:-D:-D:-D:-D
poženu tě k zodpovědnosti:-S:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Eliza Eliza

14. 6. 2011 20:38

Rebčo, musíš to zkusit a zjistíš, že na tom nic tak složitého není (a to já jsem pěkné kopyto s vesměs neostrými noži...) a že když potom podáváš kapra bez kostí, máš radost... Fakt je to zábavné, sjedeš nožem kolem žebrových kostí a ty ostatní, drobné, prostě prořežeš...nejlepší na tom je, že kosti fakt zmizí...:yes:
Moje máma tenhle způsob nemá ráda a to z jednoduchého důvodu. Vždy chce podávat porce, které vypadají jako velké - a s těmi kostmi a trojobalem se ryba samozřejmě zdá větší. Ovšem na talíři ten odpad stejně zbyde, takže je to prašť jak uhoď, nikdo se nenají víc nebo míň. Jen se nají pohodlněji, když se neobává o polknutí kosti a následné problémy... Máma argumentuje, že při vykosťování je velký odpad a ten si nemůže dovolit...jenže to, co zbyde na talíři, už za odpad nepovažuje a je vlastně větší, než při vykostění.;-) V tom případě zůstávají talíře prázdné a vyjedené...

Daniella O. Daniella O.

14. 6. 2011 20:28

Kapr neni k dispozici, ale udelam z jine rybky. Recept je skvely +3 :-K.

rebeka rebeka

14. 6. 2011 20:27

Eliza:tebe to baví:-O:-?:-? a já se toho bojím:-S:-!
ale dala bych si a s chutí;-);-):-p:-p:yes::yes:
vypadá to moooc dobře:-8:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

14. 6. 2011 20:23

Nádherný recept:yes:...3:yes:

Eliza Eliza

14. 6. 2011 20:15

Tak to určitě zkusííím...:-p Už se těším, dnes jsem na farmářské trhy nešla, byli jsme celý den na promoci a oslavách v Suchdole, ale příští středu kapříka zase zakoupím. S vínem a bylinkami vařím moc ráda, vykosťování kapra mě baví - hlavně kvůli výsledku, tak posílám bodík předem.:-):yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapri hranolky kluci v akci jak udelat kapři hranolky kapří hranolky kapří hranolky recept kluci v akci vykoštěni kapra jak vyfiletovat kapra kapří hranolky v troubě vykosťování kapra jak vykostit kapra video kapří salát hranolky z kapra jak vykostit kapří hranolky karbanátky z kapra kluci v akci kapří hranolky video dip ke kapřím hranolkům tv.kluci v akci recepty krůtí řízky pečené v troubě kapří hranolky v těstíčku kluci v akci kapr kapří hranolky recepty kapří hranolky jaký dip

Suroviny: kapr, citron, sůl, vejce, víno bílé, strouhanka, chilli, pažitka, petrželka, koření oregáno, olej, jogurt selský, hořčice plnotučná, víno bílé, kopr, pažitka, cibulka jarní, cukr, sůl, pepř, salát, ředkvičky, cibulka jarní, sůl, pepř, citron, med, ocet vinný

TopRecepty.cz

Kapří hranolky zase jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P6MW