Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žloutkový krém

Žloutkový krém je nepostradatelnou částí některých dezertů. Ať už se chystáte na věnečky, plněné košíčky, dorty nebo jiné dobroty, tento recept zajistí, že náplň bude sladká, jemná a lahodná.

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 5 min bez doby chladnutí

30 min (25 min příprava + 5 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

20. 6. 2011 14:09

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie14 457 kJ / 3 455 kcal
Bílkoviny40,93 g
Tuky248,65 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 1,93 g
Sodík 202 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy262,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarda Kadic jarda Kadic

16. 4. 2014 12:57

Lucka: Použij máslo,je to na něm napsané, prostě kostka (má alespoň 82 % tuku.Nechápu,jak nekdo neví,co je máslo:-D:-D:-D

Lucka

16. 4. 2014 12:38

Aha, děkuji.;-) A budu znít možná hloupě, ale jaké teda?:-D myslím jaká značka toho másla tedy? Krém budu dělat uplně poprvé, takže fakt nevím, jaké je nejlepší:-8

Frantiska Frantiska

16. 4. 2014 12:29

Lucka: maslo je maslo :) perla a rama maslo není, chut bude uplne jina

Lucka

16. 4. 2014 12:04

Můžu se zeptat jaké to máslo? to v kostce, nebo může být třeba rama, perla?

ivkahr

22. 3. 2013 15:54

dnes jsem dělala a vinikajici,jen jsem vařila ve vodní lazni:-p

vera1

23. 5. 2012 13:49

:-p:-p:-p:-p:-D

Lucka

15. 12. 2011 07:09

Dělala jsem ho v jiném poměru - menším a byl moc dobrý:)

Bibinka Bibinka

24. 11. 2011 22:16

Shino, dělávám ho také a je moc prima:yes: Dávám ti fotku a 6.bod:yes:

Pája

1. 11. 2011 19:37

Tak jsem ho podle doporuceni varila jako pudink a vajicka se mi pri vareni v mlece krasne vysrazely...jeste chvili to povarit a muzu mit michana vajicka nasladko. Nema se to nahodou delat na vodni lazni?

Alcakv

17. 7. 2011 13:07

výborný, jen mě zmátlo, že zhnědl, vypadal jako karamelový,ale vynikající ,to ano....:-p:-p

shina shina

24. 6. 2011 20:42

já tento krém dělám velice rada a ano dají se použít na věnečky i na vaječné řezy:-p

kuk

23. 6. 2011 15:03

výborný už jsem to zkoušel děkuji shino :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 6. 2011 15:50

No, tak to si ukládám!!! Na to jsem zvědavá!:-O

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 6. 2011 15:37

:yes:Taky si ho napíši, hodí se vždy, prima a díky

Jenny

20. 6. 2011 15:31

:yes:+1:yes:...Pavlo,taky ho dělávám,,je moc dobrý,osvědčil se mi nejvíc na listovém těstě,ale klidně ho používám i do věnečků a na řezy...;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žloutkový krém vařený žloutkový krém žloutkový krém do cukroví zloutkovy krem recept recept na zloutkovy krem žloutkový krém do věnečků výborný žloutkový krém do věnečků jak udelat zloutkovy krem žloutkový máslový krém krém do žloutkových věnečku žloudkový krém zloutkovy krem na venecky krém ze žloutku zloutkovi krem krém žloutkový žloutkový krém na cukroví žloutkový krém vařený žlotkový krém recept žloutkový krém krém do žloutkových věnečků recept

Suroviny: žloutek, mléko, cukr, mouka hladká, máslo

TopRecepty.cz

Žloutkový krém

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xo79