Tofu s bylinkovou chutí a zeleninou
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 853 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,71 g |
Tuky | 8,81 g |
Vláknina | 7,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 12,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, může k mrkvi přidat i kousek slaniny - to pro ty, co mají potřebu alespoň kouska masové chuti a vůně ;-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2016 08:25
Výborné, chutilo ... +1
29. 1. 2016 17:03
17. 1. 2016 21:40
Mě první seznámení s tofu... Ochutnalo mi to a kupodivu i chlapovi. Jen jsem přidala tu slaninu Jako přílohu jsem zvolila jáhly, bodik udělen Jen je to psané jako rozpis na jednu porci.. Dělala jsem tudíž z dvojité dávky, ale máme i na zítra. Na jednu porci možná, ale pro dva lidi
10. 6. 2014 07:03
Tento recept u nás zdomácněl.Dnes budeme mít se žampiony a s cuketou.
6. 3. 2014 07:57
Včera večer jsem uvařila na dnešní oběd a měla jsem co dělat,abych toho půlku nesnědla ještě večer.Je to opravdu vynikající,zdravá a dietní rychlovka.K tomu budou těstoviny.Už teď vím,že budu vařit hodně často a třeba i s jinou zeleninou.
30. 1. 2014 10:56
Mnam mnam a jeste mnam
4. 7. 2011 20:46
Ivano79, moc děkuju fotky i za vyzkoušení a jsem ráda,že Ti chutnalo.
25. 6. 2011 12:13
Mirča,moc ďakujem za inšpiráciuUž 4.deň sa babreme s ukladaním dlažby na schody a terasu,takže mám všetkého dosť,okrem toho strašnú nádchua potrebovala som niečo rýchle a ľahké pre seba (chlapi mali guláš).Dala som tam všetku zeleninu a bylinky,čo som v záhrade zbadala,nemám to tak pekne nakrájané ako ty,ale moc som si pochutilaPridávam fotky a bod-dala som ešte sójovku a ustricovú omáčku
24. 6. 2011 09:09
Líbí se mi+12
23. 6. 2011 20:31
1974andreo já tofu připravuju většinou jen pro sebe jako rychlovku na oběd, ale někdy dělám i pro děti, kterým taková jídla nevadí - zatím jsou nezkažení venkovními vlivy (školka,..).
Jinak tofu natural je výborné jak píše Magdalenka i na marinování - co máš ráda, tím ho ochutíš a moc dobré je i uzené tofu. Na plátky, do směsí,...
Magdalenko já taky většinou nakládám, ale tady jsme přijeli domů na poslední chvíli a a oběd byl za 10 min. na stole.
Děkuju vám za příjemné komentáře a pokud vyzkoušíte, budu jen ráda.
Jinak tofu natural je výborné jak píše Magdalenka i na marinování - co máš ráda, tím ho ochutíš a moc dobré je i uzené tofu. Na plátky, do směsí,...
Magdalenko já taky většinou nakládám, ale tady jsme přijeli domů na poslední chvíli a a oběd byl za 10 min. na stole.
Děkuju vám za příjemné komentáře a pokud vyzkoušíte, budu jen ráda.
23. 6. 2011 20:10
osvěžující
23. 6. 2011 13:31
23. 6. 2011 13:28
Hezké
23. 6. 2011 12:19
Máš to krásne! Krásne foto i recept!
Ja mám tofu veľmi v obľube, robievam si niečo podobné. Samotné tofu pred tepelnou úpravou vždy marinujem - nakrájam na plátky, pokvapkám sójovkou (často aj korením i pretlačeným cesnakom) a nechám odstáť aspoň hodinku.
Ja mám tofu veľmi v obľube, robievam si niečo podobné. Samotné tofu pred tepelnou úpravou vždy marinujem - nakrájam na plátky, pokvapkám sójovkou (často aj korením i pretlačeným cesnakom) a nechám odstáť aspoň hodinku.
23. 6. 2011 11:57
Tohle jídlo vypadá velmi osvěžujícně,krásné barvy. Tofu jsem ještě neupravovala,jedla bych to jenom já. Ale možná,až jednou budu sama doma,a že se mi to často nestává,vyzkouším. Moc hezké
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 3 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat tofu ve studené kuchyni. Lze jej naložit a připravit z něj chutnou pomazánku
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: oběd z tofu tofu s bylinkami obed s tofu tofu oběd recepty z bylinkového tofu recepty z tofu se zeleninou tofu na bylinkách co k tofu jako příloha zpracování tofu zpracování tofu tofu na obed tofu s bylinkami recept bilinkove tofu recepty bylinkové tofu+recepty bilinkove tofu s mrazenou zeleninou recept na obed z tofu recept na tofu s bylinkami uzené tofu se zeleninou obědy z tofu tofu recepty
Suroviny: tofu natural, koření na bylinkové máslo, máslo, sůl, cibule, mrkev, žampióny, pórek, mouka hladká, bujón zeleninový, čerstvé bylinky
Tofu s bylinkovou chutí a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qADr
19 názorů