Kuřecí kostky s kedlubnovo-hráškovým bešamelem
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 998 kJ / 1 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 271,56 g |
Tuky | 12,56 g |
Vláknina | 48,70 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 94,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
... kedlubny všude kolem za 5,- Kč/ks - to inspiruje :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2011 06:13
24. 6. 2011 23:03
24. 6. 2011 23:02
24. 6. 2011 21:48
24. 6. 2011 20:58
24. 6. 2011 19:01
24. 6. 2011 18:16
24. 6. 2011 17:30
24. 6. 2011 16:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 3 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 10 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 15 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 20 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 22 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: krůtí kostkys s bešamelem kuřecí tandoori kostky vajíčková omáčka s bešamelem
Suroviny: maso kuřecí, hrášek mražený, kedlubna, mrkev, cibulka jarní, koření tandoori masalo, koření aztécký poklad, mléko, olej, sůl, pepř bílý, máslo, mouka hladká
Kuřecí kostky s kedlubnovo-hráškovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVrp
9 názorů