Vepřový vývar s "tataráčkovými" knedlíčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 421 kJ / 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,83 g |
Tuky | 11,10 g |
Vláknina | 16,47 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 93,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Koupila jsem v Kauflandu "tataráček", že to bude nějaká dobrá mňamka na topinky:-( joj, to teda nebyla! Je to obyčejné mleté maso a dost přesolené. Nezbylo mně nic jiného, než to trošku upravit a alespoň takto zužitkovat. Knedlíčky jsou príma a hodily by se i k rajské nebo jiné omáčce:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2011 12:41
Knedlíčky vypadají moc dobře+9
27. 6. 2011 09:49
Děkuji za komentáře a bodíky
Špagetko-původně jsem to chtěla také zamíchat s mletým masem,ale udělala jsem změnu a dalo se to
Špagetko-původně jsem to chtěla také zamíchat s mletým masem,ale udělala jsem změnu a dalo se to
27. 6. 2011 09:14
+
27. 6. 2011 08:29
27. 6. 2011 08:07
Aničko, nejsi sama, kdo se tímto "skvělým tataráčkem" napálil. Udělala jsem z toho něco jako karbanátky. Ale přišlas na bezva nápad
27. 6. 2011 08:03
Aničko, člověk míní a některé věci mění, ale tady si zaměnila dobře a všechno se dá využít a většinou ku prospěchu, jak vidíš sama-bezva a tak vznikají dobré věci. Máš 5.bod
27. 6. 2011 05:50
+3
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 29 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 51 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Velikonoční cupcaky: Jsou určeny pro sváteční stůl, ale radost udělají hlavně dětem
Další recepty
Tématické fráze: veprovy vyvar přesolené mleté maso přesolené karbanátky vepřový vývar recept omáčky z vepřového presolene jak upravit jak upravit přesolené jídlo jak na přesolené karbanátky jak využít vepřový vývar jak na přesolené mleté maso tataraček z kauflandu dobrý vepřový vývar tataráček ve střívku vepřový vývar s krupicovym knedliky jak upravit přesolené na jídlo pravý veprovyvývar pravý vepřový vývar jak zužitkovat vepřový vývar jak použít vepřový vývar veprovy jazyk po asijsku přesoléný vývar recept
Suroviny: maso vepřové, kosti vepřové, cibule, česnek, pepř, bobkový list, mrkev, masox, libeček, celer, buřtík tataráčku, cibule, vejce, rýže, strouhanka, bylinky zelené, mouka polohrubá
Vepřový vývar s "tataráčkovými" knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1V3j
7 názorů