Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 601 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,61 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pod file si můžete dát do parní nádoby pečící papír - ustřihnete požadovanou velikost, uděláte do něj dírky (aby jím mohla proudit pára) a na něj položíte připravené filety.
Tohle je další z variant na lehké a poměrně bezpracné a zdravé jídlo z "parníku".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2013 14:17
22. 5. 2012 12:16
30. 6. 2011 21:00
Děkuju všem za milé komentáře. A věřte, že v parním hrnci to není - stačí hrnec (pekáček) + pařáček a jde to taky.
30. 6. 2011 20:54
30. 6. 2011 20:51
30. 6. 2011 20:49
30. 6. 2011 20:42
30. 6. 2011 20:02
30. 6. 2011 19:23
30. 6. 2011 17:32
30. 6. 2011 16:36
30. 6. 2011 16:16
30. 6. 2011 15:58
30. 6. 2011 13:48
30. 6. 2011 12:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Smažená kuřecí prsa plněná šunkou a nivou
Přidáno před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Právě bylo uvařeno:
Pikantní směs na topinky
JirkaPotok uvařil před 13 minutami
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
JirkaPotok uvařila před 14 minutami
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 27 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 27 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 30 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 37 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 44 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: lín obecný recepty rybí filety recepty recepty na rybí filety rybi filety v troube filé v parním hrnci rybí filé v parním hrnci rybí filety recepty parní hrnec rybí recepty lín recepty pro parní hrnec parní hrnec recepty rybí filety na kmíně rybí filet na bylinkách recept na rybi filety rybí filety s perinkou rybí recepty recepty z parního hrnce filet rybí recepty rybí filety na masle filefy recepty
Suroviny: filet z ryb, sůl, petrželka, šalvěj, šťáva citronová, smetana zakysaná, sýr, česnek, rajče cherry, máslo, brambory rané, libeček čerstvý, sůl, kmín drcený
Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKWN
19 názorů