Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojemská specialita z časopisu Blesk

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

5. 7. 2011 14:11

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 636 kJ / 1 825 kcal
Bílkoviny114,85 g
Tuky128,12 g
Vláknina10,45 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 936 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy41,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Blesk Vaše recepty, autorkou je Jindřiška Mlecová z Olomouce.

Recept jen malinko poupraven.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 5. 2020 14:55

:yes::yes: recept znám a dělám, je to skvělé :-K

senky senky

13. 9. 2011 21:29

To by mi teda chutnalo:yes::-)

Dana61

7. 7. 2011 09:19

Ivulinko, tvoje kuchařské výtvory musí každého oslovit :yes::-D - opět nádherné foto:-))

magdalenka magdalenka

6. 7. 2011 13:08

Mám veľmi rada tvoje fotky...a že by mi u teba chutilo, to je tiež fakt...;-):yes:

Pajaja

6. 7. 2011 10:41

Ivi, pěkný recept, znám a ráda dělám. Tvé fotky jsou jako vždy bez chyby. . . ;-):yes:+

rebeka rebeka

5. 7. 2011 21:23

ty,nech toho,jooo:-?:-?:-// ještě jsem neudělala to tvé plecko s libečkem a už zase taková laskomina:-p:-p:yes: nestíháám:-!:-O:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 7. 2011 21:19

:-*Moc hezký recept:-p+7:yes:a na fotkách prudce jedlý:yes::yes:

hanahcotton hanahcotton

5. 7. 2011 20:48

:yes::yes::yes:

Daniella O. Daniella O.

5. 7. 2011 18:59

Ivulinko, moc pekne, ukladam ;-):-p:-K +6.

ivulinka ivulinka

5. 7. 2011 18:49

Manka47: jé, to se mi ještě nestalo:-S, no pod maso, když se dusí, díky za povšimnutí, už to jdu opravit, zbytek půllitru vypít po obědě:-!

Manka47

5. 7. 2011 18:39

Zajímavý recept. Určitě vyzkouším.:-)) Jen malý dotaz, kam s tím pivkem?:-D:-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 7. 2011 16:48

:-K:-p;- mnamka je to, to moc: lákavé, dala bych si i s kolínkama:-p:-K:yes:

AntoninZ

5. 7. 2011 16:08

Chválím, my taky hovězí moc nemusíme :-8.
Krom toho vepřové je mnohem stravitelnější, ono je totiž nejpodobnější našemu vlastnímu masu ;-)
Zasloužený bod přidávám, z vepřového děláme leccos, tohle nás nenapadlo.

Inka1 Inka1

5. 7. 2011 16:06

:-) Znojemskou také dělám z hovězího ,ale i tohle vypadá dobře, vyzkouším s rýží :-)

suslajda suslajda

5. 7. 2011 15:58

:-Kzajimavý recept:-*ukládám a tobě posílám bodík:yes:+3

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: speciality z vepřoveho recepty blesk recepty speciality z veproveho masa recepty blesk fazolový gulaš s klobásou recepty blesk fazolový gulaš s klobásou speciality recepty speciality z plecka speciality pečená masa recepty speciality z masa časopis blesk maminčiny recepty fazolový guláš speciality z vepřového masa recepty bleskrecepty vepřove recepty speciality blesk speciality z vepřového plecka blesk vaše recepty znojemska z veproveho maminciny recepty hovezi po znojemsku speciality z vepřového masa na pive

Suroviny: plecko vepřové, cibule, sádlo, protlak rajčatový, vývar, mouka hladká, okurky sterilované, hrášek sterilovaný, mrkev sterilovaná, pivo světlé, pepř, paprika sušená sladká, sůl

TopRecepty.cz

Znojemská specialita z časopisu Blesk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nGmD