Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso s mrkví a rajčatovým protlakem z PH

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 225 min Doba přípravy: 225 min

225 min (225 min příprava)

13. 7. 2011 19:10

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 558 kJ / 850 kcal
Bílkoviny103,74 g
Tuky26,48 g
Vláknina10,95 g
Cholesterol 216 mg
Sodík 435 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy44,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

S pomalým hrncem teprve začínám a tak se učím a zkouším. Myslím, že by šlo zahustit i místo moukou, troškou Solamylu, ale to taky až úplně ke konci přípravy, dlouho nevařit a hned podávat. Někdo je třeba po dobu vaření mimo domov.

Samozřejmě že místo záklechtky se může použít jíška. Někdo má třeba i instantní, já ty, co se kupují, nepoužívám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

3. 11. 2020 19:23

Denisa1723: Děkuji za zprávu. :-K

Denisa1723

2. 11. 2020 18:48

Cca 2mesice zpět uvařeno. Pomalý hrnec nemám, děláno tedy v papiňáku a výsledek výborný. Pozmenila jsem postup, ale jinak suroviny jsem použila stejné. Protlak tomu dal výjimečnou chuť. Jinak už vepřové na mrkvi dělat nebudu. Zítra dělám zas tak snad se povede stejně jako poprvé. Děláno s bramborovou kaší a můžeme se potom utlouct :-DDěkuji

Merylas Merylas

1. 10. 2011 19:26

aknel20: Děkuji za pochvalu, jsem opravdu moc ráda, že chutnalo:-K

aknel20

1. 10. 2011 15:13

Dnes jsem zkoušela.Moc dobré :yes: i když jsem smetanu vynechala.:-p +10 bodů bude asi málo :-)

Merylas Merylas

15. 7. 2011 23:21

Děkuji všem za milé komentáře:-K

Pajaja

15. 7. 2011 09:40

Tak to jsou opravdu šťavnaté fotky, musí to být moc dobré. PH nemám, ale zkusím i tak. :-p:yes:+

ivulinka ivulinka

14. 7. 2011 18:48

Krásně barevné fotky, oku lahodící. Jen nemám pomalý hrnec, ale myslím si, že bych si s tímto receptem poradila i bez něj:yes:

chocolate chocolate

14. 7. 2011 12:29

Další prima recept pro PH, myslím, že by šlo pro obměnu použít i mražený hrášek cca půl hodinky před koncem pomalení.:yes:

indulina28 indulina28

14. 7. 2011 00:19

hm moc pekny receptik...skoda ze nemam pomaly hrnec,ale bodik je zaslouzeny :-K

andrejkaa

13. 7. 2011 22:26

no to je luxuuuuus:yes:

Patricie

13. 7. 2011 21:59

:-K:-K+Pěkné Maruško. Zjistila jsem, že bez PH už nemůžu být:-D:-D

Merylas Merylas

13. 7. 2011 20:32

Ještě jednou všem děkuji:-K ale chci taky reagovat na Irenku.

Irrena: :-O, určitě si mě s někým pleteš, tuším s kým....:-D Tohle je totiž můj úplně první rcp pro PH. Mám ho totiž jen týden.:-)):-*

Irrena Irrena

13. 7. 2011 20:24

Merylas tvé recepty pro PH se mi vždy líbí, brzo vyzkouším:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2011 20:03

Taky nemám PH, škoda, vypadá to super:yes:

spagetka spagetka

13. 7. 2011 19:21

PH nemám, líbí se mi to ;-):-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty vepřový guláš s mrkví maso v mrkvi z pomalého hrnci vepřový guláš s protlakem recepty z vepřového masa vepřové maso v mrkvi vepřové na mrkvi vepřové s mrkví veprove maso v ph maso v mrkvi v pomalém hrnci vepřové v mrkvi vepřové maso na mrkvi vepřové v mrkvi v pomalém hrnci kuřecí maso s protlakem kuřecí maso s protlakem maso s mrkvi vepřové s rajským protlakem vepřové na mrkvi v ph kuřecí maso s protlakem vepřové s mrkví v pomalém hrnci

Suroviny: maso vepřové, sůl, pepř drcený, cibule, protlak rajčatový, mrkev, bobkový list, skořice, voda, voda, mouka hladká, voda, smetana 12%, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Vepřové maso s mrkví a rajčatovým protlakem z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JEj9