Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilapie

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

14. 7. 2011 17:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 876 kJ / 448 kcal
Bílkoviny73,20 g
Tuky4,30 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 619 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy26,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pan Tubar, obchodník exotickou zvěří

24. 1. 2013 15:11

No, vážená Suslajdo, Vy jste z ryby udělala tzv. nosič chutí. To znamená, že jste úplně potlačila skutečnou chuť masa a toto slouží jen jako jakýsi korpus, pro jiné chutě. Aniž bych chtěl komukoli brát jeho kulinářské výboje, tak vězte, že čím méně, tím lépe. Konkrétně, když vezmete na rybu cokoli ostrého, stejně to platí pro maso, je jeho chuť v tahu. Pokud vaříte tímto způsobem, je vhodné kupovat to nejlevnější maso, které existuje. Když třeba vidím, jak si na T-bone někdo nakydá ostrou omáčku, vraždil bych. Jinak Tilapie nilská, čeky okounovec nilský, je sladkovodní ryba, pozor na to, chová se v subtropických vodách afriky, Jižní Ameriky, Madagaskaru. Je to pdobný hnůj, jako je Pangasius, neboť tráví celý život v té nejhnusnější vodě. Znáte dolní tok Nilu? Nebo většinu toků jihoamerických řek? Je to stejná špína, jako Mekong, kde se chová Pangasius. Nedávno jsem, dokonce, četl, že jakási kuchařka naloží tyto ryby do vlažné vody a nechá ten vodní nástřik, který je zmražen na povrchu ryby a po rozpuštění vodu vyleje, nahraedí vodou novou a nechá odmočit, aby dostala to svinstvo pryč. Dovedete si představit kvalitu toho materiálu, když to sleje podruhé?

suslajda suslajda

16. 7. 2011 17:53

Anna Kocikova:děkuji:-*

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 7. 2011 17:59

O tilapii jsem už také slyšela a než se mi poštěstí ochutnat:-*druhý bodík posílám:-p+2:yes:

ella1 ella1

15. 7. 2011 05:24

jé,to vypadá dobře....

Colombo65 Colombo65

14. 7. 2011 19:23

V jednoduchosti je krása a chuť ;-);-);-)

suslajda suslajda

14. 7. 2011 18:11

Simona Kucerova:Simčo je výborná taky jsem ji jedla poprvé moc jsme si pochutnali:-*děkuji

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 7. 2011 17:58

moc pěkný receptík,tu rybičku bych ráda ochutnala:-pještě jsem jí nikdy nejedla,ale dost jí lidi chválí;-):yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tilapie tilapie recept tilapie recepty tilápie ryba recepty ryba tilapie recept tilapie tilapia talápie telapie tilapia recept recepty z tilapie ryba talápie recept na tilapie tilápie-ryba recepty tilapie tylapie ryba telapie tilápie příprava recept na rybu tilapie recepty na pripravu tilapie

Suroviny: tilapie, mouka hladká, pepř, paprika sušená sladká, koření chilli, sůl, koření na ryby, olej

TopRecepty.cz

Tilapie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4WDg