Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nezasmažená fazolovice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

20. 5. 2011 08:54

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie523 kJ / 125 kcal
Bílkoviny5,42 g
Tuky1,00 g
Vláknina13,13 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy17,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yossi

21. 5. 2011 10:45

Ti čo majú na varenie menej času ako napríklad ja, konzervy nezatracujú. Kedysi som si tiež nevedel prestaviť, že mám z nich variť. Ale zistil som, že sa z nich variť nielen dá, ale že výsledné jedlo je rovnako chutné ako z čersvých surovín. Samozrejme, že tým nehovorím že sa má variť iba z konzerv. Ale koľko ľudí má dnes záhradku a čas si na nej dopestovať výbornú čerstvú zeleninu. ;-)

magdalenka magdalenka

21. 5. 2011 10:28

yossi (Jan), nejaký ten rok už stojím pri sporáku, ovládam viac fazuľových polievok...konzervy celkovo neuznávam, nielen fazuľové, ale viem, že veľa ľudí to kupuje, nikomu názor neberiem. Ja si radšej uvarím väčšie množstvo strukoviny (aj cícer alebo krúpy)a zamrazím v krabičke (ja viem, ochudobňujem sa o vývar) a tie v prípade nedostatku času použijem.
Zdravím!

yossi

20. 5. 2011 23:36

Pre zizalu: Svoju kuchárku mám v hlave takže ju nemusim opisovať. K fotkám sa dostanem možno neskôr. Väčšinou to hneď zjeme, ale posnažím sa. :-)

pre špagetku: Každá z týchto fazuľových polievok má iný postup varenia, trocha iné suroviny a výsledne aj inú chuť. Asi by sa to v prípade že chceš nejakú z nich uvariť mýlilo. ;-)

pre magdalenku: Samozrejme každá z týchto mojich obľúbených fazuľovíc sa dá spraviť z normálnej fazule. Čas prípravy sa ale asi o 1-1,5 hodiny predlžuje, pretože dobre uvariť fazuľu chvíľu trvá. Fazuľu na kyslo, na sladko a vianočnú mám rád z fazule švábka, a túto nezasmaženú zasa z nejakej tej drobnejšej fazule. A verím tomu, že keď ochutnáš niektorú neoľutuješ. :-p Doporučujem ti tú na sladko a keď ti nechutí klobáska stači tam vyvariť udené rebrá, alebo udené mäso.

magdalenka magdalenka

20. 5. 2011 12:31

Mne tieto recepty pripadajú ako reklama na fazuľové konzervy, okrem prvého receptu (perkelt). Možno však niekoho zaujmú.

zizala zizala (moderátorka)

20. 5. 2011 10:53

Já mám pocit, že nám sem někdo opisuje svoji kuchařku...:-8
Janko, lepší by bylo postupně uvařit, vyfotit ;-)

spagetka spagetka

20. 5. 2011 10:18

yossi (Jan) - nic proti fazolové polévce, ale máš vlastně varianty jedné - nebylo by lepší je dát jako varuanty do 1 základního receptu? Určitě by se to i lépe hledalo ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazolová polevka nezasmažená zasmazena fazule zeleninova nezasmazena polévka zeleninova polevka nezasmazena nezasmazena polevka nezasmazena fazolova polevka švábka na kyslo

Suroviny: fazole ve slaném nálevu, mrkev, petržel, kedlubna, celer, bobkový list, máslo, voda, bujón zeleninový, sůl, vegeta, ocet

TopRecepty.cz

Nezasmažená fazolovice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/02vN