Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krupicové flameri s jahodovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 5. 2011 21:26

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 918 kJ / 1 653 kcal
Bílkoviny40,31 g
Tuky64,20 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 207 mg
Sodík 435 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy223,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jurko

7. 7. 2013 11:49

:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

31. 5. 2011 14:15

Eli, je to za bod;-):yes:

chocolate chocolate

30. 5. 2011 12:36

Krásně vypadající a jistě velmi osvěžující dezert.Pro děti to musí být výborné (a zdravé-bez éček apod.)...i když věřím, že žádný dospělý by nepohrdl takovou dobrotou.+11

Bibinka Bibinka

30. 5. 2011 11:12

Eliza:Elí, taky sem flameri dělávala i s jiným ovocem(borůvky,maliny atd....), ale je to dávno a úplně jsem na něj zapomněla, moje děti to taky milovaly, dávám ti krásnej 10.bod:yes:

magdalenka magdalenka

30. 5. 2011 08:53

Ja toto poznám tiež z čias detstva a tiež som na to úplne zabudla. Najviac sa mi k tomu vybavuje egrešová a ríbezľová omáčka...
A včera som si z Prahy doniesla Anuši Kejřovou...dostala som do daru.

srettka

30. 5. 2011 08:04

jéé, tohle jsem měla ve své první kuchařce, co jsem dostala od mámy asi ve 13ti letech a přišlo mi to strašně exotické;-) jen jsem to nikdy neprůbla:-8
ale máš to zase parádní a s nezaměnitelným puncem
továrna paní El;-):yes::yes:
p.s. a ještě jsem chtěla dodat, že bych už to mohla teda vyzkoušet;-)

ivulinka ivulinka

30. 5. 2011 07:42

:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

30. 5. 2011 07:35

Starým českým receptům velice fandím ;-):yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 5. 2011 07:25

:-*No tak to je parádní:yes:Recept i dokumentace:-p+:yes:

misza misza

30. 5. 2011 06:43

Elizo nádhera:-p:yes:

Eliza Eliza

29. 5. 2011 22:55

Anuše Kejřová, Úsporná kuchařka (1905)...léty upraveno...
Dominikovi jsem to vařívala v době, kdy za studií nebylo na Monte, Danone apod., Lízince už jen z mlsnosti...a pro pocit pravé domácí svačinky... Moje děti to milují a tak když jsem teď zjistila, že tu tenhle prostý starý český recept chybí a jahody začínají chutnat a vonět skutečně jako jahody, rozhodla jsem se ho napsat a nafotit...
I když pochází z obyčejné krupice, tak je velmi nadýchaný a může konkurovat nejrůznějším cizokrajným dezertům...aspoň myslím. :-) A navíc chutná velmi podobně, jako kupovaná "mléčná krupice" od renomovaných výrobců.
Nebála bych se ho nabídnout jako dezert pro návštěvu.

Colombo65 Colombo65

29. 5. 2011 22:34

Mňam ty provokatérko;-);-);-)Kde jsi čerpala, je to hodně netradiční pokrm:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krupicove flameri mléčná krupice recept krupicový dezert recept na krupicové flameri smetanové flameri dezerty z krupice pohankové flameri domácí mléčná krupice flameri dezert z krupice krupicové flamery flamery krupicove krupicove flamere vanilkové flameri krupicové dezerty palačinky s jahodovou omáčkou krupice flameri krupicové noky s jahodovou omáčkou mléčná krupice recepty nadýchané flamery z krupicové kaše

Suroviny: mléko, sůl, krupička, cukr krystal, cukr vanilkový, máslo, bílek, jahody, solamyl, cukr, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Krupicové flameri s jahodovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qAYp