Býčí láska
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 187 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,50 g |
Tuky | 12,50 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 7,73 g |
Sůl | 18,50 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept je přesnou obdobou tady toho receptu..
http://www.toprecepty.cz/recept/15124-pecena-drube...
Jsem přesvědčená, že opět narazím na lidi typu.."fuj tajbl", ale nijak mne to neuráží. Já sama hledala na internetu nějakou variantu, jak žlázy upravit a snad nejvíce tady toho i díky Cathleen máme my.
Vařila i fotila Pejli. U mne zásoby býčích žláz došly! :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2011 17:32
Mimochodem, Danko-sodovko, ten název vymyslel Jiří Vranka, se kterým jsem konzultovala tu kategorii, o které nikdo neví, jaká vlastně je
31. 5. 2011 17:22
31. 5. 2011 17:19
http://www.toprecepty.cz/recept/21131-byci-zlazy-c...
Co se týče vemínka, tak jsem měla možnost ho ochutnat před 28 lety na horské, vojenské, chatě Malý Šišák v Krkonoších. Tam jsme v lednu 1983 dostaly na večeři smažené vemínko s bramborovou kaší. Řízeček přes celý talíř voněl nádherně. Ale když jsem do něho zapíchla vidličku, tak se roztřepal jako rosol (jako mé prso po padesátce) . A bylo po večeři.
31. 5. 2011 17:19
31. 5. 2011 17:01
(hovädzí žalúdok, teda správne časť z neho, lebo ako vieme, má viac častí)
31. 5. 2011 16:58
31. 5. 2011 16:55
31. 5. 2011 16:46
P.S.
A keď papáš držkovú, nemáš fantómovú bolesť niekde?
31. 5. 2011 16:42
Neuvažuješ o vlastním blogu?Já bych tě měla v oblíbených, tvé hlášky mi spolehlivě udržují endorfiny i bez sportu.
31. 5. 2011 16:39
u nás jsem je viděla v globusu a hned mi bylo jasno, odkud vítr fouká...tak mě tak napadlo...když to chlapí viděj....nemaj z toho fantomovou bolest?
p.s. ale jinak to vypadá opět vcelki nevinně
já když totiž viděla vemeno v masně,pevněji jsem si přitáhla podpěráka na kozáka a skoro bych sikla...au
31. 5. 2011 16:33
31. 5. 2011 16:24
31. 5. 2011 16:22
31. 5. 2011 16:12
31. 5. 2011 16:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 29 minutami
Tvarohový dezert do skla
Jamca uvařila před 1 hodinou
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
lambadario uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s majonézou
busy_dad uvařil před 3 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Kikahad uvařila před 3 hodinami
Hrachová polévka s klobásou (žlutý hrách)
MICHAL23 uvařil před 3 hodinami
Bábovka tvarohová
laura_s uvařila před 5 hodinami
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 6 hodinami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 6 hodinami
Šlehačkové koláčky
Eva-Maria uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z planých i pěstovaných bylin můžeme doma vyrábět skvělé sirupy a medy. Poradíme, jak na to
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Další recepty
Tématické fráze: kravské vemeno jak upravit býčí žlázy vemeno recepty vemena býčí koule hovězí vemeno recept kravske vemeno recept jak vařit kravské vemeno býčí žlázy na grilu vemeno recept řízky z vemene býčí žlázy recepty recepty byci zlazy býčí koule recept recept na býčí koule řízek z kravského vemene rizky z kravskeho vemene vařit vemeno kravske vemeno recepty recepty na kravske vemeno
Suroviny: býčí žláza, koření grilovací, strouhanka, olej
Býčí láska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0AYL
58 názorů