Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety na fazolkách a mrkvi

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 6. 2011 10:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 236 kJ / 534 kcal
Bílkoviny11,13 g
Tuky35,44 g
Vláknina27,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy29,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podávame s ryžou, kuskusom, zemiakovou kašou a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 6. 2011 19:36

Magdalenko-vidím,že máme stejné chutě;-):-))Já dělávám z krkovičky,ale přidávám špalíčky celeru a trošku anglické slaniny:-*Moc nám to chutná a ty máš+10 bodík za dobrotu:-p

magdalenka magdalenka

2. 6. 2011 17:32

Ivuli, si milá...toto je úplne obyčajné a rýchlo jedlo. Snažím sa vždy zvýšiť dávku zeleniny pri mäse.

ivulinka ivulinka

2. 6. 2011 17:23

Neměla bych námitek, kdyby mi toto jídlo někdo naservíroval, miluji mrkev v každém jídle a fazolky mi vůbec nevadí:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 6. 2011 15:31

Masula: no, ta tarhoňa..taky bych nepohrdla:-p

magdalenka magdalenka

2. 6. 2011 13:13

chocolate:budem sa na budúce snažiť, ten uhlík už asi potrebujem.

Masula Masula

2. 6. 2011 13:04

Těstovinovou rýži dělám též jak pisatelka a je to moc dobré:-p,mám to místo tarhoni,kterou většinou neseženu:-/ a recept je přesně podle mého gusta :-)a proto dávám bodík:yes::-K

chocolate chocolate

2. 6. 2011 12:08

Nahnědlý (tzv. kafebraun:-D) odstín vkusně doplňuje základní zelenooranžovou barvu pokrmu, nejsme jen gurmeti, jsme i estéti, ne?:yes:Hned bych si kotletku nabídla.
Uhlík je univerzální na vrásky i akné, takže bych se ho nezříkala.

spagetka spagetka

2. 6. 2011 12:01

magdalenka:připálená rýže dodá uhlík - nutné k výživě mozkové tkáně :-D:-D:-D, koukej to připálit, ať to má grády :-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

2. 6. 2011 11:52

Sme predsa nejakí labužníci či gurmáni...:-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

2. 6. 2011 11:49

tak to je teda prima fór:-D:-D:-D:yes:jsem se Radku zasmála:-D

maris maris

2. 6. 2011 11:48

magdalenka: můžu se po něm utlouct:-D:-D

magdalenka magdalenka

2. 6. 2011 11:46

maris: máš tiež rada pripálený paraboiled?:-D

maris maris

2. 6. 2011 11:44

magdalenka::-D:-D
Asi přijdu na oběd;-):-)+

magdalenka magdalenka

2. 6. 2011 11:43

RADEK (neregistrovaný/á), nie je to "PŘIPÁLENÁ PARABOILED RÝŽE", ale cestovina - tzv. slovenská ryža, ktorá sa najprv osmaží a potom varí pod pokrievkou - zhruba ako ryža klasická.

RADEK

2. 6. 2011 11:35

MĚ TO TEDY PŘIPADÁ JAKO PŘIPÁLENÁ PARABOILED RÝŽE ŽE JE TAK NAHNĚDLÁ :-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kotleta na fazolkach kotlety s fazolkama vepřové kotlety na fazolkách kotleta maso s fazolemi fazolky gusty recept jako přílohu kotleta na mrkvi zelené fazolky s kotletou kotleta s mrkví pečené kotlety s fazolemi fazolky s kotletou kotleta s fazolemi kotlety s fazolemi vepřové maso na mrkvi a fazolkach vepřová plec na zelených fazolkám kotleta a zelené fazolky kotleta zelene fazolky kotletky na fazolkach připálená mrkev kotleta na zelených fazolkách kotlety na mrkvi

Suroviny: kotleta, fazolky mražené, mrkev, sůl, pepř, mouka hladká, olej, česnek, voda

TopRecepty.cz

Kotlety na fazolkách a mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B1NY