Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Malé řízečky z leča, brambor a z hlívy ústřičné

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

7. 6. 2011 17:00

Suroviny

Porce: 12 ks

Nutriční hodnoty

Energie7 512 kJ / 1 795 kcal
Bílkoviny98,88 g
Tuky106,94 g
Vláknina36,64 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 3,96 g
Sůl9,42 g
Sacharidy93,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Placičky, ala řízečky s lečem s hlívou jsou překvapivě velmi chutné. Nechala jsem se inspirovat jedním receptem z hlívy, ale vše jsem si předělala podle sebe. Je tento recept dobrý, když máte doma předem uvařené brambory, které mi zůstaly z jednoho pokrmu a takto se pak i spotřebují a použijí. Vynikající jsou proto, že jsou zdravé a jsou vhodné i pro návštěvy. Jsou ale dobré i studené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2011 20:00

Anna Kocikova: dobrý nápad Aničko, měla jsem to také tak, děkuji:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 6. 2011 19:51

Hezky využité suroviny:-*v príma receptu:-p+4:yes:
Ohledně těch"zbytků"stačí např.v poznámce připsat-zbylo mi...tak jsem použila;-):-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2011 18:55

maris: Tak nějak to je,;-) i když mnoho lidí nepozná, že může použít něco, co už má doma...:-p ale je to názor každého, jen jsem také toho názoru, že nějak to šikovně "obalit" a napsat, co dům dal.:-K:-K. pa pa:-K:-K:-K:-K

maris maris

7. 6. 2011 18:52

varilamyskakasicku: díky, že jsi to opravila;-):-)
Na toto téma už tady byla několikrát diskuze. Já samozřejmě se taky snažím využít i to, co zbyde, ale můj názor je, že by se to do receptů nemělo psát. Když někdo přidá někam zbytek šunky, tak si myslím, že v receptu by mělo být napsáno např. 50 g šunky / nebo 3 plátky šunky apod. / a ne " zbytek šunky z lednice ". Nic ve zlém, já nechci kritizovat, je to můj názor, a každý může psát recepty tak, jak uzná za vhodné;-):-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2011 18:18

maris: Ono je někdy právě dobré psát i to, jak se zužitkuji věci, které doma zůstaly/jako chleba starší apod./ a můžou se použít na další pokrm na jakýkoliv a nemusí se vše najednou chystat a je pak z jednoho pokrmu i další, je to pak úspora času a rychlejší příprava.:-K:-K;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2011 18:13

maris: ja jsem to už opravila, tak díky:-K:-K

maris maris

7. 6. 2011 18:06

varilamyskakasicku: asi by bylo lepší napsat " předem uvařené brambory ", co když to v budoucnu bude číst někdo až v pátek ?;-):-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2011 18:03

Nadja: Měla jsem od neděle zbytek brambor od oběda, tak jsem to uvedla v receptu, jak spotřebovat vše, "codadomaspajzka" a lednice:-)):-K:-K

Nadja Nadja

7. 6. 2011 17:49

Proč brambory od neděle?

jirholu jirholu

7. 6. 2011 17:14

Určitě dobrůtka :-p +:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lečo s hlívou hlíva ústřičná recepty nakládaná hlíva nakládaná hlíva ústřičná recepty z hlívy ústřičné zdravé recepty z hlívy ústřičné bramborove rizecky řízečky s lečem co použít z hlívy ustřičné leco z hlivy co se zbytkem leca recept z hlívy ústřičné zbytky z lednice s brambory recept nakládaná hlíva kapií a cibulí hlíva ústřičná nakládaná recepty - malé brambory hlíva ústričná a brambory llečo s hlívou leco s hlívou ústřičnou hlíva ústřičná zdravé recepty s brambory

Suroviny: olej, cibule, hlíva ústřičná, rajče, paprika čerstvá zelená, salám točený, brambory, sýr nastrouhaný, vejce, sůl, kmín celý, pažitka, pepř, koření houbová variace

TopRecepty.cz

Malé řízečky z leča, brambor a z hlívy ústřičné

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l82g