Vlhčený řez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 584 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,78 g |
Tuky | 199,07 g |
Vláknina | 2,31 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 641 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 184,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Včera po ranní jsem musela vymyslet nějakou fofrovku k snídani a moc fantazie po hnusné šichtě mi teda nezbylo. Ale dneska je přes půl formy fuč, takže u mě dobrý ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2011 14:41
Nadja:že bych je rozmazlovala?? budu o tom přemýšlet.....bzzzzzzzzzz.....zítra bude jen topinka na sucho,sypaná cukrem...umělym
1.)korpus propíchat ještě teplý
2.) krém jsem si vyndala večer a nechala ho povolit v lednici
a děkuji tímto za 21bod
1.)korpus propíchat ještě teplý
2.) krém jsem si vyndala večer a nechala ho povolit v lednici
a děkuji tímto za 21bod
8. 6. 2011 14:26
jejda neblbněte tohle byla fakt jen fofrovka, umíchat, nalít, napatlat a šup do lednice
8. 6. 2011 13:50
Tak toto k snídani? Nerozmazluješ si rodinku až přespříliš? Když se o tom ostatní dozví, nebude s nimi k vydržení!!!
To je přímo skvost na hodobóžový stůl.
A mám, prosím, ještě dotazy:
1/ Upečený korpus propícháme....... - ještě teplý nebo vychladlý?
2/ Za jak dlouho asi po vyndání z mrazáku je krém použitelný?
+21.
To je přímo skvost na hodobóžový stůl.
A mám, prosím, ještě dotazy:
1/ Upečený korpus propícháme....... - ještě teplý nebo vychladlý?
2/ Za jak dlouho asi po vyndání z mrazáku je krém použitelný?
+21.
8. 6. 2011 11:18
Teda takovou fofr snídani? Si vůbec nežijete špatně,taky bych si kousek dala.Karamel anoooo.
8. 6. 2011 11:16
Že fofrovka, ty fialka jedna skromná!
8. 6. 2011 10:54
srettko, tak po hnusný šichtě skvělá fofrovka, to se musí nechat! +
8. 6. 2011 10:21
Tak tohle znam z detstvi, rikavalo se mu ŽIZNIVÁ ABATYŠE. Akorat misto smetany tam bylo cely litr mleka a nahore vynilkovy krem bez masla, ale udelany z domacich zloutku. Vrsek byl posypany mletymi orechy. Mnam
8. 6. 2011 07:09
Takový luxus k snídani+15
7. 6. 2011 22:13
Tady je vse, co nam chutna..... Posilam obrovskeho bodika predem .
7. 6. 2011 22:06
Tak to mi nějak ušlo, ale jako u spagetky - to rodina nesmí vidět ani náhodou, o takový dort bych se pokusila možná tak na Boží hod+
7. 6. 2011 22:02
to chceš říct, že tohle děláš k snídani? , ještěže to nevidí ten můj, to by bylo keců, jak se jindde staraj ženušky o blaho svých nejbližších
7. 6. 2011 21:19
Srettipěkný fofr+ráda jsem se poučila o zamražení krémuto jsem nikdy nezkoušela
7. 6. 2011 20:44
+10
7. 6. 2011 20:19
Brutální nádhera - popíjím kávu a najednou taková dobrota Krásné foto
7. 6. 2011 20:15
Sodovka:nezdrcnul, a kdyby chtěl,tak zašlehat lžíci rozpuštěného stopro tuku a mělo by to být v cajku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí hořčicové řízečky
Přidáno před 1 hodinou
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 11 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Klobásy
Přidáno před 22 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 13 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 13 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 14 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 14 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 14 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 16 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 16 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 17 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 17 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 18 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: luxus řez zamrazení máslového krému vitacitový zákusek vlhčení korpusů kardinálovy řezy recept řezy s máslový krém řez zamrazeni krém zamrazení šlehačky vlhčený korpus zamrazeni kremu krém do mrazáku vlhceni dortu vlhčení korpusu dortu máslový krém nezdrcnul krém z topingu jak udělat krém aby se mi nezdrcnul pudinkové řezy s oky dorty podkova k zlaté svatbě korpus na řezy
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, cukr krupice, máslo, pudinkový prášek, mléko, cukr krupice, cukr moučkový, čokoláda
Vlhčený řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgm4
43 názorů