Kadlíkova polívečka z krůtích krků
Suroviny
Porce: plný hrnec
Nutriční hodnoty
Energie | 702 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 27,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2011 16:59
9. 6. 2011 13:23
9. 6. 2011 12:27
9. 6. 2011 11:54
9. 6. 2011 10:16
9. 6. 2011 09:28
O tvém geniálním popisu nemluvě. Člověče, že ses nepochlubil že jsi vlastníkem zoologické zahrady. +8
9. 6. 2011 09:11
9. 6. 2011 08:49
paráda,Kadlíku
9. 6. 2011 08:37
9. 6. 2011 08:24
už jsem to viděl, jako podobný recept, už jsem studoval... ale má to jednu nevýhodu... Co se týká masa, tak su takový pažravec, že jak by byly upečené, už bych je do polívky nedal, ale zrovna je ohlodal!!!
9. 6. 2011 08:13
9. 6. 2011 08:10
Ono to s tím mým vařením není až tak žhavé... Vařím jednou za dva až tři dny, a hlavně proto, aby se dcera furt nedusila nudlama od rákosníků... a vyběháme to s našima třema hafanama, a starostma o asi 70 zvířátek...
9. 6. 2011 08:03
9. 6. 2011 08:00
9. 6. 2011 07:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 40 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: krůtí polívka krůtí krky polivka z krutich krku polévka z krutích krků krůtí játrové knedlíčky krůtí krk recept krůtí krk polívka z krku recepty na krůtí krky pečené krůtí krky krutí polívka (jaké ingredience) polivka kruti krutí krky recepty játrové krůtí knedlíčky krutí krk recepty pajšlová polévka recept na krůtí krky kruti krk recepty.cz krůtí polévka co z krůtích krku
Suroviny: krky krůtí, cibule, česnek, kedlubna, mrkev, libeček, petrželka, knedlíčky játrové, sůl, pepř, tymián
Kadlíkova polívečka z krůtích krků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1V4V
15 názorů