Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Metenik

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

16. 8. 2011 08:24

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie14 423 kJ / 3 447 kcal
Bílkoviny80,52 g
Tuky137,99 g
Vláknina28,21 g
Cholesterol 111 mg
Sodík 2,46 g
Sůl6,10 g
Sacharidy459,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je zo Života.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

9. 10. 2020 10:51

:yes::yes::yes:

Svetlana Svetlana

17. 8. 2011 07:25

....takže - včera jsem zkoušela a - málo jsem koláč osolila, což je opravdu problém, na můj vkus jsem tam měla "hodně těsta málo náplně" ;-)...chuťově byl výborný, ale já jsem ho nějak zvorala...určitě udělám i příště, ale těsta tak poloviční dávku na - v receptu uvedené - množství "náplně"...jo a musela jsem přilít mléko, protože to deci mlíka na 60 dkg mouky opravdu nestačilo...jo a každopádně posílám bodík, protože receptík je bezva a nemůže za moje "ruce" :-)):-))

kudlova3 kudlova3

16. 8. 2011 17:08

:-O dost dobrý :-K:yes:

Sodovka Sodovka

16. 8. 2011 12:41

Meteník neznám, ale velice ráda ho vyzkouším. :-p Již při čtení receptu se mi sbíhají sliny. Musí mít nejenom znamenitou chuť, ale i krásně vonět. Tejajo, tvůj nafocený pracovní postup je :yes:

tejaja tejaja

16. 8. 2011 10:36

1974andrea: Andrejka, ten názov je z Liptova, tam sa ten slaný koláč tak volá, ale prečo práve metenik, to ani netuším ;-)

spagetka spagetka

16. 8. 2011 10:13

1974andrea: název zřejmě československý, neb ho znám z Jizerek, Krkonoš i ze Slovenska ;-);-):-p:-p:-p:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

16. 8. 2011 09:59

Toto musí byť velikánska dobrota! :yes:

mysulka mysulka

16. 8. 2011 09:56

:-p mňam, to bude dobrota:yes::-K

1974andrea 1974andrea

16. 8. 2011 09:56

A z čeho vznikl ten název, je český nebo slovenský?

1974andrea 1974andrea

16. 8. 2011 09:55

Samé suroviny, které mi spolu dohromady mají co říct:-)). Určitě mě to láká k vyzkoušení.:-p:yes:

AniCiz

16. 8. 2011 09:41

:yes:taky se mi líbí:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 8. 2011 09:00

Terezko, žravééééééé!!! :yes::yes:

Svetlana Svetlana

16. 8. 2011 08:53

....nikdy, opravdu nikdy jsem nezkoušela slaný koláč, ale tento vyzkouším a dám vědět...moc se mi líbí...:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: metelnik slovensky metenik metelník recept slovenský slaný koláč meterník recept na metelnik koláč meteník recept metelník meterník recept slovenský slaný koláč se slaninou jídlo metenik buchta meternik meteník z listového těsta metenik se zelím meternik buchta se zelím metenik koláč cesnekovy metenník meteník koláč buchta metenik metelník na plech

Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, zelí kysané, slanina uzená, cibule, droždí, mléko, česnek, sůl, olej

TopRecepty.cz

Metenik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5ADK